Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar dün kontrole gittim kramp oluyor kasıklarımda dedim dr kanaman olmuş dedi. Bir dahaki ağrıda iğne yap dedi.Ağır kaldırmak koltuk vs itelemek yasakladı.Benim 10 kg bebeğim var onu taşıdığım için oldu çok dikkat edin kızlar.Ağır kaldırmakla birşey olmaz diyenlere kulağınızı tıkayın.
Tabiiki bu çok önemlii zaten canım kimisi kaldırıyor birşey olmuyor neolcak dememek lazım herkesin hassas dönemi başka oluyor neolursa olsun onda olmadı diye bende olmaz demeyelim inşaallahh hayırlı zamanda atlatırsın canım iğneyle şipşakk geçer o kanaman hayırlısıyla 🤲

Bacaklarda olan kramp için canım. Özellikle ileri haftalarda gece uykuda falan olduğu için veriliyor diye biliyorum.
Belki başka şeyler içinde veriliyordur. Doktorun ondan vermiştir.
Gugubi Gugubi nin de dediği gibi rahim kasılması için de veriliyor demek ki canım, çünkü kanamam olduğunda rahim ağrısı olmuştu.
Benim bacaklarda hiç kramp olmuyo.
Kasıklara ara ara giriyordu, o da çoğu kişide var sanırım. Bi süredir o da olmuyo.
Belki de magnezyumdan olmuyordur.

Gugubi Gugubi nin de dediği gibi rahim kasılması için de veriliyor demek ki canım, çünkü kanamam olduğunda rahim ağrısı olmuştu.
Benim bacaklarda hiç kramp olmuyo.
Kasıklara ara ara giriyordu, o da çoğu kişide var sanırım. Bi süredir o da olmuyo.
Belki de magnezyumdan olmuyordur.
Olabilir. Ben bacak için biliyordum 🤭

Kızlar dün kontrole gittim kramp oluyor kasıklarımda dedim dr kanaman olmuş dedi. Bir dahaki ağrıda iğne yap dedi.Ağır kaldırmak koltuk vs itelemek yasakladı.Benim 10 kg bebeğim var onu taşıdığım için oldu çok dikkat edin kızlar.Ağır kaldırmakla birşey olmaz diyenlere kulağınızı tıkayın.
Çok geçmiş olsun canım kanaman içerde mi olmuş 😣 Agır kaldırmamaya dikkat ediyorum elbette ama oglum arada bi gerekebiliyor kaldirmak asla uzun tutmuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun

Çok geçmiş olsun canım kanaman içerde mi olmuş 😣 Agır kaldırmamaya dikkat ediyorum elbette ama oglum arada bi gerekebiliyor kaldirmak asla uzun tutmuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun
Aynen canım içerde olmuş.Şehir hast takibe gittiğimde ağrılarımı söyledim normal olur diye geçiştirdi.Bu kanamayı göremiyorsanız ultrasonla baktıgınız halde nasıl dr diye orda oturuyorsunuz.

Ankara etimesgut sincan eryaman civarı ikamet eden arkadaşlar var mı?

Aynen canım içerde olmuş.Şehir hast takibe gittiğimde ağrılarımı söyledim normal olur diye geçiştirdi.Bu kanamayı göremiyorsanız ultrasonla baktıgınız halde nasıl dr diye orda oturuyorsunuz.
Allah korumuş gercekten canim dikkat et kendine biliyorum başka cocuk olunca illaki yoruluyorsun benimde o şekilde çünkü dinlenmek icin az vakit oluyor ama bi şekilde idare ediyoruz işimiz olmadığı sürece bol bol yatalim 🤷🏼‍♀️

7DB8D2A2-24AA-4F2B-9B5B-62FAB41D3EC0.jpeg

X