- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Boll bol dinlenHemen başladım bileklerimi çalıştırmaya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boll bol dinlenHemen başladım bileklerimi çalıştırmaya.
Canooo hapşırsam kramp giriyo kasıklarıma veya ani bi hareket etsem
O bendede oluyor ya hatta kasılıyor sanki bian bi acıyor geçiyor ani hareket olduğu gibi resmen canooCanooo hapşırsam kramp giriyo kasıklarıma veya ani bi hareket etsem
Aynen aynen kisa süreli oluyo geneldeO bendede oluyor ya hatta kasılıyor sanki bian bi acıyor geçiyor ani hareket olduğu gibi resmen
Diyorum bian bebeğe birşey oldu mu bian hareket oluyormuş gibi ama oyle bi acısı oluyorki şaşırırsınAynen aynen kisa süreli oluyo genelde
Evet sanki icerde sıkışmış gibi hissediyorsunDiyorum bian bebeğe birşey oldu mu bian hareket oluyormuş gibi ama oyle bi acısı oluyorki şaşırırsın
Kız bu esnetme hareketini yaparsam doğururum ben hayatta yapmam
Yok yaratmaz ister istemes onu bende yapıyorumm ama yinede dikkat etmekle fayda var aklımıza getirmeye çalışalım nasıl afedersin wc yaparken ılkınmak iyi degilll diyolar oda öyle oda zaten seytanın huyuymuş bildiğim kadarıylaBende sabah uyanınca çok geriniyorum sonra bi kasılma oluyor. Her defasında yapmayayım diyorum ama unutup sabah yine yapıyorum. Umarım sıkıntı yaratmaz
Aynenn aynennEvet sanki icerde sıkışmış gibi hissediyorsun
Tabi hele spor bana göre değillKız bu esnetme hareketini yaparsam doğururum ben hayatta yapmam
Ayyy az önce hapşırdım allahım sol kasığım çok ağırdı hala ağrıyorCanooo hapşırsam kramp giriyo kasıklarıma veya ani bi hareket etsem
Korkma ya bu normal bişey kramp geçsede acısı biraz sürebiliyorAyyy az önce hapşırdım allahım sol kasığım çok ağırdı hala ağrıyor
Bende yapmam ama çok hareketliyim hiç durmuyorumTabi hele spor bana göre değill
Amaa bolbol dinlennBende yapmam ama çok hareketliyim hiç durmuyorum
Resmen ikizlerim yer değiştirdi inanKorkma ya bu normal bişey kramp geçsede acısı biraz sürebiliyor
Heleki öksürürkende öyle feci birşeyAyyy az önce hapşırdım allahım sol kasığım çok ağırdı hala ağrıyor
Bebişten önce öyleydim şu an 3. Ayımı doldurana kadar dinleniyorum çok önemli dönemdeyimAmaa bolbol dinlenn
Hayy maşallah ikizleriniz olacak Allah sağlıcakla versin ee tabi iki can taşımak daha zor kramp agri belki ondan fazla hissediyor olabilirsinResmen ikizlerim yer değiştirdi inan
Ben korkudan hergun mandaşina yiyorum 4-5 tane sırf düşmemek için aman ha çok kötüHeleki öksürürkende öyle feci birşey