Bebek İkinci El bebek telsizi

ltnbng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
148
25
Motorola marka bebek telsizini artık ihtiyacim olmadığından satıyorum. Ürün sıfırdan farksızdır.Geçen sene alındı.Daha garantisi devam etmektedir.

Fotograf gönderir.misiniz bide tam.modelini
IMG-20180708-WA0001.jpg

Sıfırı 210 sa, ikinci el 150+kargo10=160tl
50 tl daha verip sıfırını alırım niye ikinci el alıym ki... bence fiyatı pahalı tutmuşsunuz.

Sıfırı 210 sa, ikinci el 150+kargo10=160tl
50 tl daha verip sıfırını alırım niye ikinci el alıym ki... bence fiyatı pahalı tutmuşsunuz.
su zamanda ozellikle bebek beklenen donemde 50 tl bile önemli. o 50 tl ile baska ihtiyaclar cikiyor.telsiz gibi eşyalar ztn çok uzun dönem kullanılmadığı için sifirini almak grksiz.ama aynı anne düzgün çalışması için için sifir ayarında olması grk

su zamanda ozellikle bebek beklenen donemde 50 tl bile önemli. o 50 tl ile baska ihtiyaclar cikiyor.telsiz gibi eşyalar ztn çok uzun dönem kullanılmadığı için sifirini almak grksiz.ama aynı anne düzgün çalışması için için sifir ayarında olması grk
Uzun sürede kullanılmadığı için aynı fikirdeyim... ben olsam 115 tl falan tutardım fiyatı...

115 çok az.çünkü sıfır kutusunda verecem. pilleri bataryası herşeyi yeni.kılıfında.satın mı almayı düşünüyorsunuz?

X