Bebek Şampuanı olarak Dalin organik mi Johnsons yenidoğan mı?

magic86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
7
1
38
Ankara
arkadaşlar şu ikisi arasında kaldım ilki johnsons baby yenidoğan top to toe şampuan diğeri de dalin organik bebek şampuanı dalin organiği yeni gördüm Dalin - Dalin Organic Şampuan

bu linkten bakabilirsiniz siz hem bebeğiniz hem de kendiniz için hangisini alırsınız

arkadaşlar şu ikisi arasında kaldım ilki johnsons baby yenidoğan top to toe şampuan diğeri de dalin organik bebek şampuanı dalin organiği yeni gördüm Dalin - Dalin Organic Şampuan

bu linkten bakabilirsiniz siz hem bebeğiniz hem de kendiniz için hangisini alırsınız

bence ikiside değil cünkü sonucta kimyasallarla dolu bunlar.
ben olsam ersag organik ve bitkisel bebek şampuanınnı tercih ederdim ki zzaten kızım icin kullanıyorum.

doğdugundan beri seba med kullanıyorum memnunum .
organik acısından hiç düşünmedim ki onlarda ne kadr organıktır hep şüpheyle bakmışımdır.

doğdugundan beri seba med kullanıyorum memnunum .
organik acısından hiç düşünmedim ki onlarda ne kadr organıktır hep şüpheyle bakmışımdır.

ürünlerin organik olabilmeleri icin dünyaca kabul edilmiş kurumlardan sertifika almaları gerekmektedir.
sertifikalarına bakıp gerekli sorgulamaları yaptığımız taktirde güvenebiliriz yoksa her organik im diyen firma organik olsaydı en başta amway, tuppervare gibi firmalar olurdu.

Back