- 14 Ekim 2014
- 880
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
yok malesef Henüz kabul olmadı amma tez zamnda olacak inşaallahtekrar önümzdeki cuma akşamı yapıp dağıtırım yükseyede asarım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok malesef Henüz kabul olmadı amma tez zamnda olacak inşaallahtekrar önümzdeki cuma akşamı yapıp dağıtırım yükseyede asarım :)
İnşaallah tatlımyok malesef Henüz kabul olmadı amma tez zamnda olacak inşaallah
Duan kabul olunca dağıltıyorsun tatlımtekrar önümzdeki cuma akşamı yapıp dağıtırım yükseyede asarım :)
Sağol canım amin hepimizinSİZDE Bİ BAKIN KIZLAR BELKİ BENİMLE BERABER DENEMEK İSTERSİNİZ
SİZDE Bİ BAKIN KIZLAR BELKİ BENİMLE BERABER DENEMEK İSTERSİNİZ
@melekruu
@masal3487
@Melek-4545
@Elaaamm
@Unicorn uterus
@eszinbb07
@Eses07
Hijyenik
@evim12345
@cilekli_sut
@crescent2425
@sinkar
@Hayalci_almina
@Pinkhouselife61
K kartanem2
@semus06
@ceren_08
@gurbet kuşu
@yagmur559
@nevsunneva
@kelebekk47
@elma_sekerim01
@Bukeetbuket
@nihal3575
@umut-90
@deepandfury
@clementon
@avciecrin
@serapozcan3343
sunnycat
O Off_off
KIZLAR DÜN BEN "TESBİH DUASINI" YAPTIM SİZDE BELKİ YAPMAK İSTERSİNİZ
Not: DENEYİP TUTMAYAN DUYMADIM İLK KEZ YAPTIM!
Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamber Efendimiz (S.A.V.) için, 2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz. Sonra oturduğunuz yerden kalkmadan, her bir tesbihe 3 ihlas 1 fatiha okuyorsunuz. Okudunuz 99 oldu. Birde imamesine okuyun 100 adet olacak. Sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz. Dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz. Camiye de verebilirsiniz. Dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz.
Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır. Umarım dilekleriniz kabul olur.
geçen yıl yaptım kıbleye yüksek bi yere astım bekliyorum bende hatta bu gün aklıma geldi eminönünde tesbih aradı gözlerim kabul olursa alırım diyebakındımSİZDE Bİ BAKIN KIZLAR BELKİ BENİMLE BERABER DENEMEK İSTERSİNİZ
SİZDE Bİ BAKIN KIZLAR BELKİ BENİMLE BERABER DENEMEK İSTERSİNİZ
@melekruu
@masal3487
@Melek-4545
@Elaaamm
@Unicorn uterus
@eszinbb07
@Eses07
Hijyenik
@evim12345
@cilekli_sut
@crescent2425
@sinkar
@Hayalci_almina
@Pinkhouselife61
K kartanem2
@semus06
@ceren_08
@gurbet kuşu
@yagmur559
@nevsunneva
@kelebekk47
@elma_sekerim01
@Bukeetbuket
@nihal3575
@umut-90
@deepandfury
@clementon
@avciecrin
@serapozcan3343
sunnycat
O Off_off
KIZLAR DÜN BEN "TESBİH DUASINI" YAPTIM SİZDE BELKİ YAPMAK İSTERSİNİZ
Not: DENEYİP TUTMAYAN DUYMADIM İLK KEZ YAPTIM!
Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamber Efendimiz (S.A.V.) için, 2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz. Sonra oturduğunuz yerden kalkmadan, her bir tesbihe 3 ihlas 1 fatiha okuyorsunuz. Okudunuz 99 oldu. Birde imamesine okuyun 100 adet olacak. Sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz. Dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz. Camiye de verebilirsiniz. Dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz.
Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır. Umarım dilekleriniz kabul olur.
Cnm inşallah işe yarar bende yapmıştım verdiği acıyı biliyorum allah kolaylık versin ama çıkardıktan sonra sakın Kaş'ıma yara oluyo ve uzun sürede gitmiyoKızlar bu arada yakıyı yapıştırdım.. Daha bi saat olmadı ütü basmış gibi yanıyor..
İki gün dayanmak Nasıl olacak bilmiyorum
Dua edin bana nolur
İyiki söyledin tatlım inan yanıyorum sırt üstü falan yatamam yanıyorumm 6 saat en az duracakmış inanki sobaya dayamış gibi yanıyorCnm inşallah işe yarar bende yapmıştım verdiği acıyı biliyorum allah kolaylık versin ama çıkardıktan sonra sakın Kaş'ıma yara oluyo ve uzun sürede gitmiyo
Can'ım benim inşaallah hayırla kabul olur duangeçen yıl yaptım kıbleye yüksek bi yere astım bekliyorum bende hatta bu gün aklıma geldi eminönünde tesbih aradı gözlerim kabul olursa alırım diyebakındım
Her şey o küçük tatlı canavarlar için :) inşallah rabbim emeğini boşa vermez cnm sen iki gün dayanmaya çalış ben bir hafta dayandım ama gene gelmedi bizim canavar çok inat bir şey çıktı :) :)İyiki söyledin tatlım inan yanıyorum sırt üstü falan yatamam yanıyorumm 6 saat en az duracakmış inanki sobaya dayamış gibi yanıyor
kesin olcak deseler bi hafta bile dayanırım yavrum olsun diye hayırlı bi evlat için....
Gelse bi sorcam keretayaHer şey o küçük tatlı canavarlar için :) inşallah rabbim emeğini boşa vermez cnm sen iki gün dayanmaya çalış ben bir hafta dayandım ama gene gelmedi bizim canavar çok inat bir şey çıktı :) :)
inşallah cnmGelse bi sorcam keretaya
Rabbim sebep kılsın ne diyelim..
Kuzum benimgünaydın kızlar yakı olayını 2 kez yaptım bardak vurdurdum belime ama naz böceği hala gelmedi ah bi gelsn sorcam ona bunların hesabını bu ay preseed jel aldım ovu testi aldım ama olmıcak biliyorum nisan yağmuru suyu topladı kayınvalidem eşim duasını okucak onu içcem bide bata az kaldı bat geçsn mi adetmi olayım öyle suyu içiym diyorum
sağol canm desteğin için 3 yıl oluyor bekleyeli zormuş Rabbim bekltmesn aratmasın kimseye eşim yarın okusun duları da içerim olmazsa inşaallah bat gelmz bebğim gelir hepimzn tabiiiiKuzum benim
Umudumuzu yitirmeyelim.. Gelmicek biliyorum dediğinde bile olumsuzluk gönderiyorsun vücuduna..
Gelecek inşaallah niye gelmesin
İnşaaallah tutmuştur bu ay bat ın gelmez
Bence bir kısmını iç suyun bir kısmını birdahaki aya bırak ama sen daha iyisini bilirsin
Rabbim bekletmesin inşaallah
İnşaallah kuzummsağol canm desteğin için 3 yıl oluyor bekleyeli zormuş Rabbim bekltmesn aratmasın kimseye eşim yarın okusun duları da içerim olmazsa inşaallah bat gelmz bebğim gelir hepimzn tabiiii
İnşaallah şifa sebebin olur kuzumBnde adetmi bklym pkoluyym bu küre baslycm sonuçları yzarm
Aminn ❣İnş tskler isteyn herkse Rabbim hayrlsni nasip etsn amin