Ya ben de o yüzden uyandırmak istemiyorum ama bizimki uykuya düşkün bıraksam uyuyor sonra gün içinde bidaha uyumuyor. Huysuzlugu da yok normalde ama birdaha uyumayınca insan yoruluyo bütün gunKolay gelsin, uyuyan çocuk uyandırılmaz bence ya. Uykusu bölünürse huysuzlanmaz mı?
Gece uykusunu erkene çeksem , sabah çok erken uyanır diye korkuyorum açıkçası. Biz mis gibi 9da kalkiyoruzÇocuğunuz uyandırdığınızda huysuzluk etmeyecekse uyandırın, gece uykusunu erkene çekin.. Benim kızımı biz uyandırınca aşırı huysuz oluyor geri uyutana kadar ağlıyor
Sabaha kadar uyuyan bebe bulduysan rutını mutını boşver şükür namazı kıl arkadasımArkadaşlar, hiç takıntılı bir anne değilim. Saat hesabı da yapmam. Doğduğundan beri hep gezeriz. Ama şimdi 4. Aya yaklaşıyoruz artık uyku rutini olsun diye bir rutin yaptık ve farkettim ki, oğlum baktı ana babadan fayda yok yaptığım rutini zaten kendi olusturmus yapıyormuş bdhdhsjjs her neyse şimdi bu rutin olayında mesela öğlen 12.30 uyanma olarak yazıyor ya bu çocuk uyuyor olsa bile uyandirmak mi gerekiyor ? Şu son iki haftadır biraz huysuz çok yoruyor , o yüzden rutine uymak istiyorum. Gece uykusuna bizimle geçiyordu genelde , 12de yatıyoruz hep beraber, gece huysuzluk yapmıyor uyuyor sabaha kadar. Gece uykusunu da 22.30a çektim. Bugün başlıyoruz rutinlerine , benim için de iyi olur. Tek anlamadığım bu rutinde uyandırıp uyandırmama olayı. Şimdiden teşekkür canım anneler
Sabah 7de kalkmıyor ki yani 9dan erken kalkmak zorunda kaldığımız zaman aşırı huysuz oluyor. Uykuya düşkün. Gece uykusuna da temas etmeden geçmiyor, içerde yanımızda uyuyor yine ama yatağa 12 gibi geçiyoruz. Ay bilmiyorum bu rutin olayi nasıl olacakGece uykusu aşırı geç yazık çocuğa.
Siz öğlen uyandırma işini değil uyutma işini yapacaksınız. Sabah 7de kaldırın. Öğlene doğru 10.30 gibi uyusun, sonra 16.00da 1 saat tekrar uyusun ve akşam en geç 20.00de derin uykusuna yatsın. 22.30 falan bunlar çok geç
Ayy evet ya beni çok korkutmuşlardi o yüzden böyle olunca rutin mutin hiç takmadim ama büyüyor huy degistirirse filan rutini olsun dedimSabaha kadar uyuyan bebe bulduysan rutını mutını boşver şükür namazı kıl arkadasım
Şimdi bu gece uykusu dediğiniz illa yatakta olması mi oluyor ? Yoksa akşam 9da uyuyup uyanıyor 12de hep beraber yatıyoruz sabaha kadar deliksiz uyuyor. Hiç huysuzlugu da yok. O kısmı anlamadım, illa gece uykusu saat 9 olsun yatakta olsun gibi mi olmalı? Öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayınGece uykusu çok geç.mesela kızım 8 aylık biz gece uykusuna 9 gibi geçiyoruz sabahta 8.30 gibi kalkıyoruz.arada erken kalkmalar oluyor tabiki.diger konuya gelecek olursak 12 de uyanacaksa biraz uzatabilirsiniz ama bu bı saati geçmemeli.yarim saati geçince hafif sesler yapabilirsiniz aniden uyandirmayin huysuz olur.
Kız bu gece uykusunu herkes söylemiş ben de , bebek huysuz değil bizimde işimize geliyor diye okeydim ama. Suanki bu rutin ilerisi içinde devam mı ediyor yani ? Ne bileyim büyüdükçe zaten bu saatler değişmez mi şimdiden mi başlamalı4 aylik donemlerinde ben uyandirmiyordum hic. zaten maksimum 3 saat uyuyorlardi oglen uykusunu. Simdi mesela oglen saat 2:30 a kadar uyurlarsa mutlaka uyandiriyorum. Cunku aksam uykusu ileriye kayiyor onu istemiyorum. Aksam uykunuzu biraz duzenleseniz iyi olur gibi. 12 bebek icin biraz gec sanki. Ileride zorlanirsiniz. Okula gidecek sabah kalkma aksam yatma sorunu yasarsiniz. Benimkilerin aksam uykusu daha yeni 8'e kaydi. Onceden 7de uyuyorlardi. Aksam 8de yatip sabah 6da kalkiyorlar. Okul icin evden 7:30 gibi cikiyoruz.
birde okuldaki ogretmende bizi uyardi. Gun icerisinde cok yorgunlar aksam mutlaka 7-7:30 gibi yatsinlar dedi ama zaten oyle yatiyorlar
Gece uykusu çok geç. O aylarda en en geç 9da uyumalı. Erken kalkmalı zaten çocuk. En önemli uyku gece uykusu, ne kadar erken o kadar iyi. Ben öğle uykusu uyuduğu dönemlerde saat 16dan geçe kalırsa uyandırırdım. Yine aynı şekilde 1 1,5 saatten fazla da öğlen uyutmazdım uyandırırdım.Şimdi bu gece uykusu dediğiniz illa yatakta olması mi oluyor ? Yoksa akşam 9da uyuyup uyanıyor 12de hep beraber yatıyoruz sabaha kadar deliksiz uyuyor. Hiç huysuzlugu da yok. O kısmı anlamadım, illa gece uykusu saat 9 olsun yatakta olsun gibi mi olmalı? Öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın
Uykuya düşkün değil, geç yattığı için sabah da geç uyanıyorSabah 7de kalkmıyor ki yani 9dan erken kalkmak zorunda kaldığımız zaman aşırı huysuz oluyor. Uykuya düşkün. Gece uykusuna da temas etmeden geçmiyor, içerde yanımızda uyuyor yine ama yatağa 12 gibi geçiyoruz. Ay bilmiyorum bu rutin olayi nasıl olacak
Yok boyle devam eder. Uykusunun bir bolumunu gunduz uyuyarak tamamlar ve gece kusu olarak basiniza kalirKız bu gece uykusunu herkes söylemiş ben de , bebek huysuz değil bizimde işimize geliyor diye okeydim ama. Suanki bu rutin ilerisi içinde devam mı ediyor yani ? Ne bileyim büyüdükçe zaten bu saatler değişmez mi şimdiden mi başlamalı
Gece uykusu yatakta uyuyup sabaha kadar uyuması.daha dogrusu uyansa bile yine hiç içeri geçmeden uykuya devam etmesi.mesela kızım 9 da uyur bı saat sonra mizmizlanip hiç ses etmeden ya emzirerek ya sallayarak uykuya devam ettiririm.Şimdi bu gece uykusu dediğiniz illa yatakta olması mi oluyor ? Yoksa akşam 9da uyuyup uyanıyor 12de hep beraber yatıyoruz sabaha kadar deliksiz uyuyor. Hiç huysuzlugu da yok. O kısmı anlamadım, illa gece uykusu saat 9 olsun yatakta olsun gibi mi olmalı? Öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın
Uyku saatlerini nasıl ayarlarsanız öyle gider. Büyüdüğünde de gece geç yatmaya alıştırmayın derim ben.Kız bu gece uykusunu herkes söylemiş ben de , bebek huysuz değil bizimde işimize geliyor diye okeydim ama. Suanki bu rutin ilerisi içinde devam mı ediyor yani ? Ne bileyim büyüdükçe zaten bu saatler değişmez mi şimdiden mi başlamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?