tüylere bişi yapmaz mı acaba? ya kızlar o deil de şu maske işleriyle uğraşmaya başladığımdan beri tüyler arttı yüzümde. bugün baya bi farkettim aynaya bakarken :18:
ciddimisin yaa uf ben zaten uğraşıom tüylerle hepten çıkmasın sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüylere bişi yapmaz mı acaba? ya kızlar o deil de şu maske işleriyle uğraşmaya başladığımdan beri tüyler arttı yüzümde. bugün baya bi farkettim aynaya bakarken :18:
ben bunu kullanmaya başladığımda lise son sınıftaydım ve şuan üniversite son sınıfa geçtim, yani 5 yıl olmuş vay behiç bi tüylenme yapmadı bende ama bünyeye göre değişir tabi bu tarz şeyler..:26:
ciddimisin yaa uf ben zaten uğraşıom tüylerle hepten çıkmasın sonra
nie sürekli kullanıosun cnm?
bana esmerlik hiç yakışmıo o yüzden bu formülü kullanıyorum ara sıra yapmak gerekio, başlarda hep kullanıyodum ama artık haftada bir filan..
beyazlamak için size süper bir tarif vereyim mi? :)
hem çok basit hem de çok etkili:
bir çay kaşığı yoğurt
bir çay kaşığı karbonat
bir-iki damla limon
karıştır ve yüzüne sür
işte bu kadar :)
limonu damlattığınız an asidi çıkıyor ve cildinize zarar vermiyor. bu karışımı cilde sürüp kurumasını bekleyin, şapır şapır damlasa bile :) ben başlarda haftada 2-3 kez yapardım ama artık tek tük yapıyorum...
ayrıca siyah noktalara iyi geldiğini de gözlemledim
tabiki kullandım arkadaşlar kullanmadığım emin olmadığım şeyi niye burada paylaşiyim :)
yıllardır haftada bir yaparım bunu, zaten bi kaç kere yaptıktan sonra farkı görceksiniz.
haftada bi gün yapıyorum alışkanlık oldu ve beyazlığımı koruyorum
esmer olmak bana hiç yakışmıyor tek çözümüm karbonat![]()
kızlar bende koltuk altımdaki siyahlıktan çok şikayetçiyim acaba bu karışım düzeltir mi kullanıp sonuç alan var mı