• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Bebek pudrası ile cilt beyazlatma

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
tüylere bişi yapmaz mı acaba? ya kızlar o deil de şu maske işleriyle uğraşmaya başladığımdan beri tüyler arttı yüzümde. bugün baya bi farkettim aynaya bakarken :18:

ciddimisin yaa uf ben zaten uğraşıom tüylerle hepten çıkmasın sonra

ben bunu kullanmaya başladığımda lise son sınıftaydım ve şuan üniversite son sınıfa geçtim, yani 5 yıl olmuş vay be:9: hiç bi tüylenme yapmadı bende ama bünyeye göre değişir tabi bu tarz şeyler..:26:

nie sürekli kullanıosun cnm?

Malzemeler mevcut yüz beyezlatma formülünü deneyeliim bakalım malum güneşten herkes esmerleşmeye başladı.:16:

kızlar bende esmerliği sevmiyorum :122: eskiden haşır haşır güneşte yanacaz bronzlaşacaz diye uğraşıyordum üniversite bitti 4 senedir güneşte yanmamaya çalışıyorum ama ne kadarda korunsak yanıyoruz tepserme oluyor ciltte :19:

beyazlamak için size süper bir tarif vereyim mi? :)

hem çok basit hem de çok etkili:

bir çay kaşığı yoğurt
bir çay kaşığı karbonat
bir-iki damla limon

karıştır ve yüzüne sür
işte bu kadar :)

limonu damlattığınız an asidi çıkıyor ve cildinize zarar vermiyor. bu karışımı cilde sürüp kurumasını bekleyin, şapır şapır damlasa bile :) ben başlarda haftada 2-3 kez yapardım ama artık tek tük yapıyorum...

ayrıca siyah noktalara iyi geldiğini de gözlemledim

şimdi yaptım sürdüm yüzüme bende.limonu sıktıgımda karbonatla yogurda acayip bi köpürdü.normalmi? bide yüzüm yanıyo hafif benim

evet normal hepsi.. köpük köpük oluo zaten, bi de bende yanmayla birlikte kaşınma da vardı ama bşi olmuo

kızlar gül suyu ve pudra karışımı çok güzel yaa artık biyere gidiceğim zaman bunu yapıp yıkayıp öle çıkıcam beyaz görünmekiçin etkisi 1 gün boyunca sürüyo gördüğüm kadarıyla

tabiki kullandım arkadaşlar kullanmadığım emin olmadığım şeyi niye burada paylaşiyim :)

yıllardır haftada bir yaparım bunu, zaten bi kaç kere yaptıktan sonra farkı görceksiniz.

haftada bi gün yapıyorum alışkanlık oldu ve beyazlığımı koruyorum

esmer olmak bana hiç yakışmıyor tek çözümüm karbonat :32:

peki canım bunu koltukaltımıza sürsekte aynı beyazlıgı alırmıyız bunu merak edıyorummm:26:

ben beyazım ama makyaj oncesii pudrayla 2-3 damla limonu karıştrıorum bırazda su bu maskeyı yapıorum yıkıorum ve bembeyaz bir yüz üstünede fondoten bide simsyah makyaj porselen gibi bir cilt oluo

pudra ve gülsuyu bende yapıyordum çok ii
geliyo cilde
ama yoğurt karbonat ve limonu deneyeceğim tahriş olmasından korkuyorum
asitli şeyler sonuçta karbonat hamuru nasıl kabartıyo
ya yüzümüde kabartırsa:14:

karbonat lımon ve pudrayı karıstırıp kullanırım ara ara.yuzume ve bacaklarımdakı batık lekelerı ıcın.duzenlı kullandıgım zaman gercekten açılma oluyor.sıvılce varsa kurutuyor.

kızlar bende koltuk altımdaki siyahlıktan çok şikayetçiyim acaba bu karışım düzeltir mi kullanıp sonuç alan var mı

Kızlar çok teşekkürler gül suyu ve pudrayı bu gece yatmadan denemeyi düşünüyorum bi de şu limonlu olanı bazı bölgelerime mutlaka denemeliyim:)

kızlar bu pudra ve gülsuyu maskesi sürüldükten sonra yüzde ne kadar bekleyecek. sabaha kadar mı yoksa yarım saat falanmı? bir de hangi marka pudra kullanıyorsunuz hangisi daha iyi yada daha doğal ona göre pudra alayım barii

Ya arkadaşlar bu formül cilt beyazlatmak için mi? Ben esmer biriyim ve ten rengimden memnunum. Sivilce sorununa ve siyah noktalara iyi gelmez mi?

Back
X