• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Bebek pudrası ile cilt beyazlatma

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
tabiki kullandım arkadaşlar kullanmadığım emin olmadığım şeyi niye burada paylaşiyim :)

yıllardır haftada bir yaparım bunu, zaten bi kaç kere yaptıktan sonra farkı görceksiniz.

haftada bi gün yapıyorum alışkanlık oldu ve beyazlığımı koruyorum

esmer olmak bana hiç yakışmıyor tek çözümüm karbonat :32:

ay hemen denicem canım gerçi daha önce denedim de devam etmedim belki edersem fayda eder
ben şimdi diyorum ki bunu yapayım yıkadıktan sonra pudra ve nemlendiriciyi süreyim
zararı olurmu yaa pudranın bi bilgin varmı canım
ama muhteşem bi beazlık yaa nemlendiriciyle birlikte cilt pudrayı da emiyor ve cilt beyaz kalıyor ama gözenekler nolur bilemem orasını:50:

cnm bi de yazmışın ya tek tük yapıyorum artık diye
neden teke düşürdün beyazladığın için yeter bukadarmı diyosun

tabiki kullandım arkadaşlar kullanmadığım emin olmadığım şeyi niye burada paylaşiyim :)

yıllardır haftada bir yaparım bunu, zaten bi kaç kere yaptıktan sonra farkı görceksiniz.

haftada bi gün yapıyorum alışkanlık oldu ve beyazlığımı koruyorum

esmer olmak bana hiç yakışmıyor tek çözümüm karbonat :32:

Hıımmm ne kadar bekletiyorsun yüzünde??

Son düzenleme:
bi süre deneyelim kızzz :97:

ayrıca gül suyu ve pudra karışımını bilen varsa, ve bizi bilgilendirirse daha ii karar verebiliriz sanırım :46:

Ben gülduyu pudra karışımını öğrendiğimden beri haftada bir yaparım ama beni cildim zaten çok beyaz daha fazla beyazlamaz herhalde. Ama sivilcelerim oluyordu eskiden artık pek olmuyor güzel bir his bırakıyor ciltte bu karışım.

yüzümde karışım kuruyana kadar bekletiyorum, kuruduktan sonra güzelce yıkıyorum zaten tabaka gibi yapışıyor yüze.. artık tek tük kullanmamın sebebiyse görenlerin beni bembeyaz bulmalarıydı. bende biraz kansızlık da olduğundan gören suratın beyazlamış diyordu :1::1:

pudraya gelince de ben yüzüme hiç kullanmadım ama mesela koltukaltımı almadan önce hep pudra sürer öyle alırım. görüyorum da bazılarının koltukaltları kapkara.. ama ben yıllardır pudralayıp aldığımdan bembeyaz duruyor. pudrayı başka şekilde hiç kullanmadm tatlm..

bir de karbonat+yoğurt+limon karışımını hazırlarken yoğurdu biraz daha fazla koyun başlangıçta.. daha soft bir karışım oluyor o zaman

yüzümde karışım kuruyana kadar bekletiyorum, kuruduktan sonra güzelce yıkıyorum zaten tabaka gibi yapışıyor yüze.. artık tek tük kullanmamın sebebiyse görenlerin beni bembeyaz bulmalarıydı. bende biraz kansızlık da olduğundan gören suratın beyazlamış diyordu :1::1:

pudraya gelince de ben yüzüme hiç kullanmadım ama mesela koltukaltımı almadan önce hep pudra sürer öyle alırım. görüyorum da bazılarının koltukaltları kapkara.. ama ben yıllardır pudralayıp aldığımdan bembeyaz duruyor. pudrayı başka şekilde hiç kullanmadm tatlm..

bir de karbonat+yoğurt+limon karışımını hazırlarken yoğurdu biraz daha fazla koyun başlangıçta.. daha soft bir karışım oluyor o zaman

canım bende sürekli limon sürüyodum bi ara ve beni görneler bembeyaz oldun yaa eskiden esmerdin sen noldu diyolardı ama bu yaz çarşıya çıkmaktan yine karardım yaaaaaa hepsini denicem saol cnm

Ben gülduyu pudra karışımını öğrendiğimden beri haftada bir yaparım ama beni cildim zaten çok beyaz daha fazla beyazlamaz herhalde. Ama sivilcelerim oluyordu eskiden artık pek olmuyor güzel bir his bırakıyor ciltte bu karışım.

onu sürünce cildinin dahada beyazldığını görüyomusun canım

dene cnm olumlu sonuç alacağınızdan eminim.. limon ve karbonat harika işe yarıyorlar..

bir de hazır elinize karbonat geçmişken hafta bir-iki defa diş fırçasının üzerine macun sürmeden direkt karbonat sürüp dişlerinizi fırçalayın derim.. tadı berbat olsa bile dişlerin beyazlamasına katkısı oluyor.

ayrıca bu karışımı söylediğim bazı arkadaşlarım her gün hazırlamaya üşeneceklerini ve başta bi kavanoza yapsak da her gün sürsek olmaz mı diye sordular. ama bunu sakın yapmayın olur mu.. hiç bi işe yaramaz.. hazırlaması zor bişe değil zaten :)

dene cnm olumlu sonuç alacağınızdan eminim.. limon ve karbonat harika işe yarıyorlar..

bir de hazır elinize karbonat geçmişken hafta bir-iki defa diş fırçasının üzerine macun sürmeden direkt karbonat sürüp dişlerinizi fırçalayın derim.. tadı berbat olsa bile dişlerin beyazlamasına katkısı oluyor.

ayrıca bu karışımı söylediğim bazı arkadaşlarım her gün hazırlamaya üşeneceklerini ve başta bi kavanoza yapsak da her gün sürsek olmaz mı diye sordular. ama bunu sakın yapmayın olur mu.. hiç bi işe yaramaz.. hazırlaması zor bişe değil zaten :)

evet canım böle karışımların günü gününe yapılması lazımmış dişlerim beyaz zaten canım sadece şu yüzüm ve ellerimden şikayetçiyim ellerede fayda eder dimi

hiç bilmiyorum ama mantıken etmesi lazım sonuçta o da deri bu da deri :) dene ve paylaş bizimle, eğer işe yararsa faydalanmak isteyen arkadaşlar da yapar..

kızlar ben pudra gül suyunu yaptım yıkadığım halde krem sürdüğüm halde cildim beyaz kaldı:52:

beyazlamak için size süper bir tarif vereyim mi? :)

hem çok basit hem de çok etkili:

bir çay kaşığı yoğurt
bir çay kaşığı karbonat
bir-iki damla limon

karıştır ve yüzüne sür
işte bu kadar :)

limonu damlattığınız an asidi çıkıyor ve cildinize zarar vermiyor. bu karışımı cilde sürüp kurumasını bekleyin, şapır şapır damlasa bile :) ben başlarda haftada 2-3 kez yapardım ama artık tek tük yapıyorum...

ayrıca siyah noktalara iyi geldiğini de gözlemledim

ben bunun limonsuz olanını yaptım ama bi fayda göremedim..
bu karışımı ne kadar bekletmemiz lazım yüzümüzde?:44:

ben bunun limonsuz olanını yaptım ama bi fayda göremedim..
bu karışımı ne kadar bekletmemiz lazım yüzümüzde?:44:

köpük köpük oluyor zaten kuruyana kadar beklettim ben hep.. 10-20 dakikada en geç yarım saatte tamamen kuruyor zaten..

köpük köpük oluyor zaten kuruyana kadar beklettim ben hep.. 10-20 dakikada en geç yarım saatte tamamen kuruyor zaten..

tüm yüze mi uyguluyorsunuz?
sürerken ve yıkarken bastırarak mı uyguluosunuz?

evet köpük köpük oluo, tuhaf da bi koku çıkıo:75:

sürerken bastırmıyorum çünkü akışkan zaten, ama yıkarken bastırıyorum hatta yüzümde çok tuttuğumda resmen kazıyorum :D tüm yüze uyguladım ama göz çevresine çok yaklaştırmadım nolur nolmaz diye

sürerken bastırmıyorum çünkü akışkan zaten, ama yıkarken bastırıyorum hatta yüzümde çok tuttuğumda resmen kazıyorum :D tüm yüze uyguladım ama göz çevresine çok yaklaştırmadım nolur nolmaz diye

tüylere bişi yapmaz mı acaba? ya kızlar o deil de şu maske işleriyle uğraşmaya başladığımdan beri tüyler arttı yüzümde. bugün baya bi farkettim aynaya bakarken :18:

ben bunu kullanmaya başladığımda lise son sınıftaydım ve şuan üniversite son sınıfa geçtim, yani 5 yıl olmuş vay be:9: hiç bi tüylenme yapmadı bende ama bünyeye göre değişir tabi bu tarz şeyler..:26:

Back
X