Maske Tarifleri Bebek pudrası ile cilt beyazlatma

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
2.628
10
66
Diğer
kızlar ben normal nemlendiricmin içine bebek pudrası koyup karıştırdım ve ellerime yüzüme sürdüm yüzüm okadar doğla bir beyazlık aldı ki :52: ama zararı olurmu diyede korkup yıkadım yüzümü ....sizce devam edeyim mi bi zararı olurmu cildime....kalıcı olucağını sanmıyorum ama yüzümü yıkdaıktan sonrada bayağa beyaz kaldı yüzüm..fikirlerinizi bekliyorum..bide gül suyu ve pudra karışımını duydum bunu deniyen varmı...bu da beyazlamak içinmi...bronzlaşmak asla istemiyorum yaa malesef bu yaz çarşıya git gel 1-2 ton bronzlaştım beyazlamak istiuyorummmmmmm

keşke olsa öle bişi.. deneyelim bakalım.. ne zararı olcak ki.. acaba gözeneklere pudra dolar da gözenekler de genişler mi yan etki olarak :44:
neyse bakak görekkkk :51:

canım benim aklıma da öle geldi gözenekleri pudra kapatır sivilce yapar die korktum ama inanki hemen dene muhteşem bir beyazlık veriyor anlıkda olsa beyaz tenli oldum:) ya bu pura zararlı olsaydı bebeklere sürülmeezdi ayrıca onların pişiğini sivilcesini falan geçiriyo ama

yarın pudra alıp denicem tatlımm.. ah ahhh keşke vereceği beyazlık anlık olmasa :(
kızzzzz, bebeklerin gözenekleri yok ki, onlara dolup da alerji yapsın.. şahsen benim gözenekler baya açık. bi de kremle falan ya, pudra yapışıp kalmasın gözeneklere.. :53: ay kafam karıştı :68:
ama bi hafta deneyeyim bakim, gözlemlediğim değişikliklere göre ya devam, ya da tamam :66:

saol tatliş paylaşım içinnnn :54:

yarın pudra alıp denicem tatlımm.. ah ahhh keşke vereceği beyazlık anlık olmasa :(
kızzzzz, bebeklerin gözenekleri yok ki, onlara dolup da alerji yapsın.. şahsen benim gözenekler baya açık. bi de kremle falan ya, pudra yapışıp kalmasın gözeneklere.. :53: ay kafam karıştı :68:
ama bi hafta deneyeyim bakim, gözlemlediğim değişikliklere göre ya devam, ya da tamam :66:

saol tatliş paylaşım içinnnn :54:

canım yüzüme asla yapışmadı benim kremsi olsun bayağa yoksa yapışır normal krem sürer gibi sür ben birkere sürdüm dahada sürmedim ya bende devam etsemmi ki

bi süre deneyelim kızzz :97:

ayrıca gül suyu ve pudra karışımını bilen varsa, ve bizi bilgilendirirse daha ii karar verebiliriz sanırım :46:

____beyazlamak için arap kızı kremi kullanın .çok ucuz bi krem aktarlarda bulabilirsiniz

denesek mi belkide kalıcı olur he ay inşallah yaa ,
gül suyumda var deneyim onu da
bugün pudra ve limon karışımını denedim hiç işe yaramadı ne bilim hiç hoşuma gitmedi ya

____beyazlamak için arap kızı kremi kullanın .çok ucuz bi krem aktarlarda bulabilirsiniz

cnm onu da aldım ve kalıcı değil ki niye sürüm boşuna bide çok zararlıymış çomkda ağır kokuyo jkalıcı olarak varmı bildiğin

denesek mi belkide kalıcı olur he ay inşallah yaa ,
gül suyumda var deneyim onu da
bugün pudra ve limon karışımını denedim hiç işe yaramadı ne bilim hiç hoşuma gitmedi ya

pudra ve limonu da duymuştum ama hiç denemedim tatlım:10:

gülsuyunu da tonik olarak denemiştim, cildimin dengesini baya bozmuştu ya.. bende mi bi anormallik var acaba :52:

pudra ve limonu da duymuştum ama hiç denemedim tatlım:10:

gülsuyunu da tonik olarak denemiştim, cildimin dengesini baya bozmuştu ya.. bende mi bi anormallik var acaba :52:

cildin hassa ozaman dikkat he bu benim dediğim karışım cildnie zarar vermez inşallah canım ii düşün sora beni topa tutma

beyazlamak için size süper bir tarif vereyim mi? :)

hem çok basit hem de çok etkili:

bir çay kaşığı yoğurt
bir çay kaşığı karbonat
bir-iki damla limon

karıştır ve yüzüne sür
işte bu kadar :)

limonu damlattığınız an asidi çıkıyor ve cildinize zarar vermiyor. bu karışımı cilde sürüp kurumasını bekleyin, şapır şapır damlasa bile :) ben başlarda haftada 2-3 kez yapardım ama artık tek tük yapıyorum...

ayrıca siyah noktalara iyi geldiğini de gözlemledim

bir çay kaşığı yoğurt
bir çay kaşığı karbonat
bir-iki damla limon

karıştır ve yüzüne sür

limonu damlattığınız an asidi çıkıyor ve cildinize zarar vermiyor. bu karışımı cilde sürüp kurumasını bekleyin, şapır şapır damlasa bile :) ben başlarda haftada 2-3 kez yapardım ama artık tek tük yapıyorum...

peki kalıcı olarak beyazladınmı cnm

bir çay kaşığı yoğurt
bir çay kaşığı karbonat
bir-iki damla limon

karıştır ve yüzüne sür

Sen bunu uyguladın mı cnm?
Uyguladıysan ne kadar sürede beyazladın??

tabiki kullandım arkadaşlar kullanmadığım emin olmadığım şeyi niye burada paylaşiyim :)

yıllardır haftada bir yaparım bunu, zaten bi kaç kere yaptıktan sonra farkı görceksiniz.

haftada bi gün yapıyorum alışkanlık oldu ve beyazlığımı koruyorum

esmer olmak bana hiç yakışmıyor tek çözümüm karbonat :32:

Back
X