bebek oyun ve aktivite masası

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
45
bebek oyun ve aktivite masası almak istiyorum.
internetten araştırıyorum, ama birçok üründe 2 tane sandelye var.
tek bebek için neden iki tane sandelyeli ürün satarlar ?
yoksa annesi veya babası diger sandelyeye otursun beraber oynasınlar diyemi ?
tek sandelye almak istiyorum, çünkü hem ikinci sandelyenin amacını anlamadım, hem de evde yer yok zaten :)

Kardeşi olabilir değil mi 😃 veya eve gelen misafir çocuğu mesela . Bizim masada 2 sandalyeli ben zayıfım oturuyorum eşim oturamıyor

Kardeşi olabilir değil mi 😃 veya eve gelen misafir çocuğu mesela . Bizim masada 2 sandalyeli ben zayıfım oturuyorum eşim oturamıyor
Katılıyorum😃 bi arkadaşı geldiğinde nereye oturacak nasıl oynayacak
Bence bizim için değil kardeşi veya arkadaşı için o 2. Sandalye 😃

bebek oyun ve aktivite masası almak istiyorum.
internetten araştırıyorum, ama birçok üründe 2 tane sandelye var.
tek bebek için neden iki tane sandelyeli ürün satarlar ?
yoksa annesi veya babası diger sandelyeye otursun beraber oynasınlar diyemi ?
tek sandelye almak istiyorum, çünkü hem ikinci sandelyenin amacını anlamadım, hem de evde yer yok zaten :)
İkeada masa sandalye tabure hepsi ayri ayri satiliyor bende ilerde düşünüyorum almayi fakat benim tercihimde iki taneden hatta tabure olursa 3 taneden yana olur çünkü sen oturdun ben oturacam derken kavga sebebi🤣 taburelere bak bence masanın altina koyarsın yer sorunun varsa

İkeada masa sandalye tabure hepsi ayri ayri satiliyor bende ilerde düşünüyorum almayi fakat benim tercihimde iki taneden hatta tabure olursa 3 taneden yana olur çünkü sen oturdun ben oturacam derken kavga sebebi🤣 taburelere bak bence masanın altina koyarsın yer sorunun varsa
Taburenin sırt kısmı var mı ki 😃 bebe sırt üstü gider valla

X