Bebek olmama üzüntüsüyle ve zalim insanlarla nasıl başa çıktınız? Gelin dertleşelim...

Ah o zalim insanları allaha havale etmekten başka birşey yapmadım herkes kısır damgasını yapıştırmıştı millet 2. Çocuğunu severken bizim ev sessizdi o sessizliği yaşayan bilir kimse bilmiyordu neler yaşadığımızk ne tedaviler uyguladığımızı ah ah… çok şükür 3. Tüp bebek denemesinde oğlum var 1 yaşına girecek allahım tüm bekleyen annelerin kucağını doldursun inşallah

Aminn Amin. sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi. O kelimeden nefret ediyorum. İnfertilite daha uygun. Sorun yoksa da mı kısır demek oluyor! Allah vermeyince vermiyor.

Kırmızı çizgilerinizin ve özelinizin kimsenin geçmesine ve haddimi aşmasına sakın ama sakın izin vermeyin! Sizin için ve aileniz için en iyisini sizden başkankimse bilemez ve düşünemez o yüzden had bilmeyenlere ve söylemlere sizde çekinmeden haddini bildirin siz üzelyeceğinize sizi bu davranışlarla üzmeyi yaralamayı amaçlayanı siz üzün bubarada bizde tüp bebek tedavsindeyiz ve ailelerimiz dahi kimseyle bunu paylaşmadık gereksz meraklanmalara izin vermedik çünkü bu bizim özelimiz kimseyle de ailelerimiz dahi olsa paylaşmak zorunda değiliz sizde böyle yapın inanın daha rahat olacaksınız sonuçta insanların gereksiz asla onlarla alakalı olmayan meraklarını tatmin etmek cevaplamak zorunda değilsiniz

Buna ragmen cilt rahatsizligim icin bir fayda
Goremedim hacamattan ondan fayda gorenden doktor ismi almak isterim.
Hacamat sünnet ve şifa niyetiyle yaptırılır tabi ama illa şifa bulunacak diye birşey yok. Tıbbi olarak da cilt Druna görünün derim.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Sizde kolaylıkla kavuşun inşaAllah. Bende annem dışında çevreyle paylaşmadım. Herkestende uzak duruyorum ama burnunu uzaktan sokan sokuyor işte.

çok teşekkürler Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin..
burnunu uzaktan sokmaya çalışanların burunlarını kıvırın sizin özelinize kimse karışamaz anneniz babanız kardeşiniz dahi olsa insanlar nedense başkasnın hayatına karışmayı kendilerinde hak görüp gereksiz saçma görev ediniyorlar ama sonuçta benim için en iyi kararı ben veririm ben düşünürüm o yüzden tavrınız her zaman bak işine şeklinde olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…