Doğuma Hazırlık Bebek odası takımı aldınız mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Evremmm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
251
72
48
31
Kızlar anne yanı beşiğini arkadaşımdan alicam zaten şuan oda yapsam da bebek yanımda olacak uzun bir süre bu yüzden şimdiden oda takımı alsam mı? Eğer almasam dolap eksiği olacak eşyalarını napsam diyorum kendi dolabımdan yer açıp çocuk büyüyünce oda takımını alıp öyle mi yerleştirsem karar veremedim siz naptiniz

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Ben kızlarımın odalarini ayırdım ama oda takımı almadim
Şu an ikisinin de park yatağı var onu kullanıyorlar
Bi tane de eşimin taa bekarken aldığı atmaya kıyamadığımız 2 kapılı bi dolabi vardi onu da çocuk odasında değerlendirdik
Onun dışında odada kendim için ateş hastalık gibi acil durumlarda kullanmalik bi yer yatağı var
Kizlar büyüyüp park yatağı kullanamaz duruma geldiklerinde yine düşünürüm durumu şimdilik böyle idare ediyoruz
İnsan bi heves her şeyi tastamam hazır beklesin istiyor ama ben bu konuda ihtiyaç doğrultusunda hareket etmeyi tercih ediyorum
Yine gebe kalsam muhtemelen yine doğum sonrasına bırakırım çocuk odasını

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Ben kızlarımın odalarini ayırdım ama oda takımı almadim
Şu an ikisinin de park yatağı var onu kullanıyorlar
Bi tane de eşimin taa bekarken aldığı atmaya kıyamadığımız 2 kapılı bi dolabi vardi onu da çocuk odasında değerlendirdik
Onun dışında odada kendim için ateş hastalık gibi acil durumlarda kullanmalik bi yer yatağı var
Kizlar büyüyüp park yatağı kullanamaz duruma geldiklerinde yine düşünürüm durumu şimdilik böyle idare ediyoruz
İnsan bi heves her şeyi tastamam hazır beklesin istiyor ama ben bu konuda ihtiyaç doğrultusunda hareket etmeyi tercih ediyorum
Yine gebe kalsam muhtemelen yine doğum sonrasına bırakırım çocuk odasını
Sağol canım yani o zaman şimdiden almiyim dolap dimi

Ben oda yaptim, cok fazla esyasi oluyor, duzenli yerlestirdik. Altini hep orada degistirdik mesela. Imkaniniz varsa yapin derim 😊 kisaca boyle

Oda takımı aldım..Çok özeniyordum ayrıca..Hayalimdeki takımı aldım..Güzelce eşyalarını yerleştirdim...Stokladığım ıslak mendilleri..Gelen bir sürü hediye kıyafetler herşey yerli yerinde oldu...

Park yatakta yattı ilk 8-9 ay evet ama ona ait ne varsa yerindeydi ve kolay ulaşılabilir durumdaydı...

Şuan hatta iyi ki almışım diyorum oda fiyatları uçmuşş resmen...Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah💕

Kızlar anne yanı beşiğini arkadaşımdan alicam zaten şuan oda yapsam da bebek yanımda olacak uzun bir süre bu yüzden şimdiden oda takımı alsam mı? Eğer almasam dolap eksiği olacak eşyalarını napsam diyorum kendi dolabımdan yer açıp çocuk büyüyünce oda takımını alıp öyle mi yerleştirsem karar veremedim siz naptiniz

Hayırlısı ile kucağınıza alın.
Açıkçası evim müsait değil şuan, 1+1 kira. Önceden olsa asla almam derdim ama günümüz ekonomisinde her şeyin fiyatı gün geçtikçe uçuyor. Bence bebek odası takımı gibi değil de ileride ne kullanmak istiyorsanız yani montesorri yatak mı, çocuk odası mı, baza mı falan karar verip ona göre bir şey alın koyun odasına. Öyle dekorasyon falan gibi şeyler değil ama büyük ana parçaları imkanınız varsa ve diğer eksikleri tamamsa alın dursun. Her geçen gün değerleniyor

Kendi dolabınızda yer acamazsimiz yetmez diye düşünüyorum çünkü çok fazla ıvır zıvır olacak . Bizim.durumuz yoktu ikinci el aldık ama çok beğenerek aldık iyikide almışım.diyorum..oyuncagi kıyafetleri battaniyeleri , bezi islak mendili derken hepsini guzelce yerleştirdim. Çoğu kişi almadı çevremde ama ben ihtiyaç olduğunu düşünüyorum beşiği de15 ine kadar kullanılabilecek bir yatak öyle bir iki yıllık bişey değil yani. Anne yani beşiğimzde var.

Sağlıkla kavuşun inşallah 👶🏻😇

Bende hamileliğimin başında heves ettim oda yapmaya ama sonra düşününce gerek yok dedim zaten fazla odam yok yemek odasını bozup yapacaktım bebek küçükken ayrı odada yatıramıyosun mecbur yanında yakınında olacak ben altı 2 çekmeceli anne yanı beşik aldım birde koçtaş tan 3 kapılı 3 çekmeceli ufak bir dolap sipariş verdim yeni inşallah iyi çıkar yeter diye düşünüyorum

Bizde ahsap tekerlekli anne yani beşiklerden aldim oda yapicam ben yatak odası takiminin 5 cekmeceli bir uzun sifonyeri vardi takimda ayrı onu almisdim bebisimin esyalarini ona koymayi planlıyorum birde evimizin yuklugu vardi parcalarina ayırmıştık bir tarafı dolap gibi onuda boyamayı planliyorum gerisi hallolur zaten çok masrafa gerek yok bence çocuk buyuyup okula baslayinca oda takimi iyi olur diye dusunuyorum

Back
X