• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek odanız hazır mı?

enemine

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
306
1
621
İstanbul
ekim annecikleri meleklerinizin odasını hazırladınız mı?
hazırladıysa fotoları görelim birbirimize fikir olsun olmaz mı??sırnaşık şeya.s.:kahve:

allah hepsini odalarında yada odamızda farketmez huzurla sağlıkla yatmayı nasip etsin
bizimkinin odası olmıycak seneye inşallah oda yapcaz kiracıyız ve çıkıcaz oyüzden yapmıyoruz

hayırlısı olsun sağlıklı gelsinlerde bende öle ahım şahım oda takımı falan almadım zaten büyüyünce kendi secer alır bi genç odası:D öle bii beşik dolap falan ama onları birbine kombine etmeye çalışıyorum bakalım bitince nası bişi olcak fotosunu yayınlarım

spma0275zy5.th.jpg

canım çok güzel sağlıkla doğsunlar hepsi inşallah allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.mutlu ve huzurlu içinde uyusun prensesin:)

canım çok güzel olmuş odanız, duvarlardaki çizgi film kahramanları falan çok güzel durmuş. ay bizim mobilyalarda gelse de yerleştirsek :sm_cool:

ellerıne sağlık guzel gunlerde kullanın ıns. odanızı.
yalnız bişi dıkkatımı cektı. tam cam onune koymuşsunun beşiği soğuk gelmez mı hayatım bebişine oradan yaf?

:) çok teşekkrü ederim kızlar Allah hepimize sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin. çıtırım duwar yalıtımlı soğuk gelmiyor yani we de peteğe yakın wede hemen orada yatmayacak zaten portbebemiz war minik bi beşik ilk ayla r yatak odasında yanımda onun içinde yatacak daha sora ayırcam dediğim gibi normaldede öle soğuk geçirmiyo duwarlar

Back