Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

siz c.tesi pazar tek bıraktınız burda ektiniz biçtiniz ben size böle mi yaptım anlayışsızlar lmaz:

öncelikle size kocamanmn bi günaydın sonrasında dün evdeydim cok hastaydım bide validede misafir vardı akşama kadar ordaydım aslında aynı apt.deyiz ama eve gitcek vaktim olmadı orda cene yaptık

sanada günaydın canımcım geçmiş olsun......opuyorumnanaktan
oooo validede misafir karşılaması yaptın oh oh allah muhabbetinizi arttırsın severim anlaşan gelin kaynana çiftini bende anlaşırım...zemuszemus

Civcivim ya canım aşilemde kastı artık sıkıldım kavuşamayan kartlaşmış iki tip...aaaa fenalık geldi artık içime biraz geniş aileye baktım zaten dizi bitti öle yani

Lıvaza len sana topıĞe sahıp Çık dedık kımse yokken gerek yokkı bekÇılık yapmana

30 sayfa yapmışsınız ben yokum diye bi iyice eglenmişsiniz sagolun hep böyle olun hep başkalarının kafasını dagıtın ben garip...ben öksüz ben yetim....bensenağlama
cok kıskandım yaaa tanıdık tanımadık herkesi toplamışsınız

Civcivim ya canım aşilemde kastı artık sıkıldım kavuşamayan kartlaşmış iki tip...aaaa fenalık geldi artık içime biraz geniş aileye baktım zaten dizi bitti öle yani

nedense benide kasıyor......sonradan çıkma garı varya....dilaranın annesi gıcık mahvetti diziyiiiiii önceden daha hareketli idi.........bende geniş aileye baktım öldüm gülmekten mürsele holde yattı ya ayakkabılarını yastık yapmış kokuyorr:sinifsinif:

hem suçlu hem güçlüüsn bakıyorumda.....dün seni o kadar çagırdık seslendik.....duymadın napak.....validenle eglenmişsin.............

teşekkürler canım
evet canım misafir karşıladık kısacası gün diyoruz ona canım bizimkisi aile apt. kaynana elti ben bide kiracımız var anlaşıp duruyoz iyiyizde elhamdülillah çok şükür:hulya::hulya:

Cıvcıvıvm oralarını gÖrmedım kuŞum ya...sonuna denk geldım ben...kesınlkıkle varya o kadını bÖle nasıl yolasdım gelıyor anlatamam ya...Şıllık...Şeytan

Cosmo oturmaya mı geldı len...oynasana hadııııııı.....amannnnnnn sabahlar olmasınnnnnnn

Ayyyyyyyyyyy aynı annemlerin ap. gibi çok gzüel oluyo alkisalkisalkis :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…