Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Len nerdesİn be kapalısın neden ...yoĞunmusun yoksa belİn nasıl oldu

burdayımda işleirm var................belim iyi sayılır...Bugün kırmızı kart günüm.........ondan olabilir....üzerinede üşüttüm ise azmıştır....deli manyak.................

Kızım ınsan bı msnı aÇar merwak edıyoruz herlade...gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ınŞallah gelmıcek kırmızılar len..kasık aĞrın varmı

Kızım İnsan bİ msnİ aÇar merwak edİyoruz herlade...gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

İnŞallah gelmİcek kırmızılar len..kasık aĞrın varmı

len işim var deduk yaaaaaa eyüüüüüüüü:kedi:
yok anam yok ben gayet iyiyim turp gibiyim............gelecek len heytttttttt:hulya:

Lıvaza valla hıÇ yanı kenıd halınde hanı tpık baŞkanıydı o cıvcıvım para falan Ödeme sen buna bıŞey yaptıĞı yok bunu...boŞ gezenın boŞ kalfası

Ulen Livaza ooooo ilk günler kendini göstermelik yazdın bekledin ettin 1 gündede yok oldun belli oldu senin huyunnnnnnnnnn kendini belli ettin güzelim para falan yok başka kapıya hadeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile

şap Şeniz şup Şeniz
QUOTE=BebekElover;9741259]çekilmem ooolum önce bizi öpcen o kadar :mymeka:[/QUOTE]

TuĞbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızım ne ızlıyorsun len aŞaĞıdan

Filimmi var kız yoksa burada bende merak ettim şimdikkkkkkk gel ninik izleyecek....livaza huu anlat filmiiiiiiiiiiiiiiii

öncelikle size kocamanmn bi günaydın sonrasında dün evdeydim cok hastaydım bide validede misafir vardı akşama kadar ordaydım aslında aynı apt.deyiz ama eve gitcek vaktim olmadı orda cene yaptık

X