Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Len lıvaza ne Şanlısın len kıymetını bıl bakım heytttttttttttttttt
bak bız kıradayzı tekke zor dÖnÜyro anacım ıstanbulda ay ay

canlarım bugünde ögleden sonra yokum hastayım diye kociş izin verdi bu arada sözünüda aldım bana leptapla vinnn alıcak evde sizden mahrum kalmayım diye yaaa

Çok üzgünüm çoookAMAN GİTYAT EVE KAÇ BİZDEN BAKALIM...BAHANEN HASTAYIM H AHA BENİMDE BELİM AGRIYOR HABERİN VARMI ?? İŞE GELİYORUM AMA...

şiiri yaz demişsiniz ama yazamam çünkü çok uzun ve karışık neyse bi kağıda yazarım bir ara sonra da buruya yazarım

şiiri yaz demişsiniz ama yazamam çünkü çok uzun ve karışık neyse bi kağıda yazarım bir ara sonra da buruya yazarım

AMMA NAZ YAPTIN KIZ 2 SATIR YAZSAN NE VAR SANKİİİİ ELİN Mİ AŞINACAK ÜŞENGEÇ GACIIIIIIIkaydirigubbakcemile3yerimseniben

iki gün oldı aramadın hala
çok mu kırıldın sözlerime yoksa
ne kadar isterdim sana güvenmeyi
sana inanmayı ve seni sevmeyi

istediğin kişi olamam ben
ağzı var dili yok bir süs bebeği
telefonun başında bekleyemem
yedi gün yirmi dört saat aşk nöbeti

her dırdır hırgür vırvır
halin berbat suspus zırzır
sen karşımda binbir suratlı
biri yanar döner fırfırfırfır

ben aşk meleğin,süs çiçeğin,taş bebeğin olamam
git kendine yeni bir yeni bir şeker kız bul hemen
ben senin aşk meleğin,süs çiçeğin,taş bebeğin olamam
git kendine yeni bir yeni bir oyuncak bul hemen

Çok üzgünüm çoookAMAN GİTYAT EVE KAÇ BİZDEN BAKALIM...BAHANEN HASTAYIM H AHA BENİMDE BELİM AGRIYOR HABERİN VARMI ?? İŞE GELİYORUM AMA...
yok canım yaa ne yatması dün tansiyonum filan yüksekti 15 7 . di ayakta gesdim ev curcuna çamaşırlar ortada kuruyan bi yerde ütülencek bi yerde hem adetim hem kulak burun bogaz her yerim agrıyo inan bide sanada cok geçmiş olsun :teselli:

kızlar yaa bi durgunluk varr olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben kaçıyorum bebekler kenidnize eyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…