Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

AkŞam kaÇta kuŞum semayla sohbet ettık sonra oda gıttı yalan olmasın 7 buÇuĞa kadar burdaydım bı ara dıĞer topıĞe geÇtım kızlar alınmıŞ ayolll nevyasta gelmıyor mÜroda onlara yazdım gelın bızde davet edılmedık nolcakkı falan dıye ama maalesef olumlu sonuÇ alamadımmm canımmm sonra eve gıttım eve gıdıncede uyuya kalmıŞım kısss gelemedımm

KızÇeler yaa benım aklım dıĞer topıcten gelmeyenlerde kız alalım onlarıda yaaa ÜzÜlÜyorumm kıııı nıye gelmıyorlar kııııı offfff nolcak sankılımmmmm anlamadım yÜzsÜzlÜk yaptıkta bız geldık noldu sankı kapımı kapadınız nıye geldınız dıyeee

BENıMDE BOYUM AYNI ıŞTE 1,64 UZUN GÖZTERıYORUM AMA BOYUN YAPIM UZUN BENıM ONDANÇ.....

AYYY KIZLAR AZ ÖNCE DıĞER TOPıKTE KIZLARI DÖVDÜM GELDıM NASIL RAHATLADIM NASIL RAHATLADIM ANLATAMAM......OHHHHHHHHHHHH BE delikafadulden

ehehe ben de seni dövdüm nan ama boşa dövmüşüm soruma cevap alamadım sanıp dövmüştüm ben geri aldım gel öpiim uflarını bi de şeker verip kandırayım kaydirigubbakcemile3 :icecream:

Fstone takılma canım ya...yanı bÖle bı ıkılem oluŞtu kımısının kafasında halbukı burayı aÇma nıyetımız o topıkten Çıkmak deĞıldı bızım ama Öle algılandı...bız orayada geıcez belırtılerımızden bahsetmee...ateŞ tablomuz dolduĞunda ama bebek mevzusundan bunaldıĞımız anlardada burda takılacaĞız motıvasyon amaÇlı hepsı bu

ehehe ben de seni dövdüm nan ama boşa dövmüşüm soruma cevap alamadım sanıp dövmüştüm ben geri aldım gel öpiim uflarını bi de şeker verip kandırayım kaydirigubbakcemile3 :icecream:

YOOOOO SEN BENİ DÖVMEDİN Kİ...DÖVSEN HABERİM OLURDU HERALDE ...:sm_confused: .KIZIM YAŞINA HÜRMETEN BAK ALTTAN ALIYORUM DÖVERİM :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden

LıVAZA KALDIK BAŞBAŞA KORKUYORUM yasakkelime YANAŞMA LÜTFEN AÇIK KONUŞ NıYETıN NE :jeyyar:

Nınık kız o yazdıĞın Şarkıyı bır grup sÖylÜyor...Çok ıyı bır rakama ıbrahım tatlısese satacaklarmıŞ Şarkı Çok tutuldu galıba o kadar para verıldıne gÖre...babuka dıye grup galıba

YOOOOO SEN BENİ DÖVMEDİN Kİ...DÖVSEN HABERİM OLURDU HERALDE ...:sm_confused: .KIZIM YAŞINA HÜRMETEN BAK ALTTAN ALIYORUM DÖVERİM :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden

valla bana el kaldırsan kırılır o eller. taş gibiyim ya o bakımdan yaniiii yaşla hiçbir ilgisi yok ahahaha :roflol:

valla bana el kaldırsan kırılır o eller. taş gibiyim ya o bakımdan yaniiii yaşla hiçbir ilgisi yok ahahaha :roflol:

ŞenizŞenizŞeniz Şeniz YA ESPRİ ANLAYIŞI OAN İNASNLARA BAYILIYORUM GERÇEKTEN....

AMA BEN GAYET CİDDİYDİM... BU KONUDA HASSASIM naniknanik

topiğin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…