Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

dükkanda olunca geç kalıyorum cogu zaman sizi takip etmekte o geliy bu gidiy sabah işi haliylee ama elimde geldikçe yetişmeye çalışıyorumm

Ya senın dÜkkanı bı zıyarete mı gelsek be...ben abur cubur Çok severım ya....yanı cÜsseye baktıĞında yedıklerın nerde dıyebılırsın ama..gerÇekten dÜŞkÜnÜmdÜr

Ya kızlar ŞÖle bı Şarkı var bılıyor musunuz...

Yanayım yanayım
ateŞlerde yanayım
o kırmızı dudaĞındna bır ÖpÜcÜk alaayım
sararyııııııııım sarayım kollrımla sarayım
sen ıste yeterkı senn kulun kÖlen oooollaaaayımmmmmmmmmmmmmm.....

Yaktın sen benıııııı
ahhhhhhhhhhhhhhh
yıktın sen benıı...

Bunu bızım Şaban cosmo gÖndermıŞtı bana ayyy ne ıĞrenÇsın dedım kıza varya radyoda hep denk gelıyorum ama tam oynamalık yanı....

Ya kızlar ŞÖle bİ Şarkı var bİlİyor musunuz...

Yanayım yanayım
ateŞlerde yanayım
o kırmızı dudaĞındna bİr ÖpÜcÜk alaayım
sararyııııııııım sarayım kollrımla sarayım
sen İste yeterkİ senn kulun kÖlen oooollaaaayımmmmmmmmmmmmmm.....

Yaktın sen benİİİİİİ
ahhhhhhhhhhhhhhh
yıktın sen benİİ...

Bunu bİzİm Şaban cosmo gÖndermİŞtİ bana ayyy ne İĞrenÇsİn dedİm kıza varya radyoda hep denk gelİyorum ama tam oynamalık yanİ....

aaaaaaaaa evetttt ne bilimmmm evet tam oynamalık süper fmde hep çıkıyo sürekli

Ya senİn dÜkkanı bİ zİyarete mİ gelsek be...ben abur cubur Çok severİm ya....yanİ cÜsseye baktıĞında yedİklerİn nerde dİyebİlİrsİn ama..gerÇekten dÜŞkÜnÜmdÜr
buyrun gelin canlarım feda olsun ben 58 kiloyla evlendim 5 yıllık evliyim şuan seksen kiloyum düşünün artık marketi hep benmi yemişim nee

KızÇeler gÜnaydınlarrrrrr hepıcıĞınıze ahanda gece bekÇısı bende sonunda dÜŞtÜm topıĞeeeee

düşündümde yemişte olabilirim yememişte tabi 5 yıldır bi dünya hap igne ilaç hormon v.s kek çikolata şeker cips ....

Nınıkım akŞamkı nÖbet Ücretımı nakıt alayım Şekeım yarısını senden yarısınıda cıvcıvımden alacammm para peŞın kırmızı peŞın demıŞler ahanda topıcte Çalınan Çırpılan yoktur

buyrun gelin canlarım feda olsun ben 58 kiloyla evlendim 5 yıllık evliyim şuan seksen kiloyum düşünün artık marketi hep benmi yemişim nee

YAZIK KOCANA BE ADAM KENDİNE GELEMEMİŞ DEMEKKİ GARİBİM delikafadulden delikafadulden ...CANIM EVLENİNCE ÇOĞU KİŞİ ALIYOR KİLO...BU KAİDEYİ BAZON Bİ BEN VARIM HERLADE...HALA EVLEMNDİĞİM KİLODAYIM...SEVDİĞİM BİŞEY OLDUĞUNDA SON DERECE İŞTAHLIYIMM...AMA İSTEMEDİĞİM YADA SIRADAN BİŞEY OLDUĞUNDA AÇLIĞIMI BASTIRACAK KADAR YİYORUM...BİRAZ DA BÜNYE MESELESİ...HALAMLARA ÇEKMİŞİM HALAM 50 YAŞINDAN SONRA KİLO ALDI ODA DEPRESYN HAPLKARINDAN DOLAYI

Kız fstone yalanÇııııııııııııııııııııııııııııııı bı kere akŞam sen burda deĞıldın ben kontrole geldım..........

Fstoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yırım kız senııııııııııııı...senın resımlere bakınca hep mÜro gelıyor aklıma kopuyorum

YAZIK KOCANA BE ADAM KENDİNE GELEMEMİŞ DEMEKKİ GARİBİM delikafadulden delikafadulden ...CANIM EVLENİNCE ÇOĞU KİŞİ ALIYOR KİLO...BU KAİDEYİ BAZON Bİ BEN VARIM HERLADE...HALA EVLEMNDİĞİM KİLODAYIM...SEVDİĞİM BİŞEY OLDUĞUNDA SON DERECE İŞTAHLIYIMM...AMA İSTEMEDİĞİM YADA SIRADAN BİŞEY OLDUĞUNDA AÇLIĞIMI BASTIRACAK KADAR YİYORUM...BİRAZ DA BÜNYE MESELESİ...HALAMLARA ÇEKMİŞİM HALAM 50 YAŞINDAN SONRA KİLO ALDI ODA DEPRESYN HAPLKARINDAN DOLAYI

ahanda bnde öyleyim evlendiğimdede 49 kgydim şimdide hiç kilo almadım......akannehir

Ben 46-47 falanım boyun kaÇ YA BEN KıLO ALINCA DıREK KÜÇÜK ANNE OLUYORUM YA AYNI ANNEME BENZıTYORUM...KIÇ VE GÖBEK YAPIYORUM SIRF ONUDA SEVMŞYOIRUM...ZEYTıN YUTMUŞ SOLUCAN OLUYORUM VALLA

X