Bebek mevlidi yaptınız mı ?

Hahaha onuda yapıcam aklıma geldi aynı şeyi düşünmüşüz. İftara çağırır o kesin eşimin yanında söylerim herkes hasta dikkat ediyoruz anneme bile gitmedim abinde çok hassas bu konuda zaten gelen geldi gelmeyen de dahs gelmesin yaşına girdi çocuk der gülerim.
Cidden ama zemheri ys babannem annemde ona bile gitmeyeceğim sanırım babannem sürekli balgamlı öksürüyor. Korkuyorum. Nasıl sokayım çocuğu yanına.

Anne olduktan sonra zaten sanki 40 kaplan gücü geldi bana

Kızımın tam 40. gününde çok yakın kuzenlerimle halam teyzem vs bir hoca ile dua okuttuk evimizde. Sadece duası olması içindi bir de büyük hayalimdi .Kızıma çok zor kavuştuk.. Onun anılarını saklamak istedim . Bir dua okutabilirsin. Hepsi bir arada çıkmış olurdu. Sizde nasıl bilmiyorum bizde hemen hemen herkes bir çeşit hazırlık yapar. Böylece anne de yorulmamış olur. İkramlıklar da aradan çıkardı.

Allah kabul etsin ikinciye mi hamilesiniz

Allah kabul etsin ikinciye mi hamilesiniz
Evet inşallah. Güzel dualarınızı beklerim. Zorlanıyoruz biraz ama çok şükür diyelim .
Akışına bırakın bu da ikinci bir tavsiye. Kayınvalidenizi çok kafanıza takmayın. Sizin stresinizden bebeğinizde etkileniyor. Ve bu günler bir daha geri gelmeyecek çok özleniyor . Huzurla geçirin inşallah. Allah da kolaylaştırsın tüm süreçlerinizi .

sen mevlüt yapsanda onlar gelir zaten ayrıca. İllaki mevlüde gelemedim filan diye yine gelen çıkar. benim koca tarafı da orman gibi burnu leş gibi akarken çocuuk görmeye gelen gördüm. kocan anlayışlıymış kimseye gelmeyin domuz gribi var desin ama bilemiyorum tek tek uğraşmaktansa da yine de tek seferde baharda mevlüt yap kurtul ya da

Ben sadece eşimin akrabaları için yapmıştım mevlit. Ama öyle şimdikiler gibi gösterişli değil. Halalar, teyzeler, yengeler vs vardı. Ben de bir kot bir gömlek giydim öyle abiyeli falan değil Yardım edecek kimsem yoktu, evimi kendim toparladım, hizmetimi kendim yaptım. İkram olarak da kıymalı pide, salata, ayran ve tatlı verdik. Herkes bir arada çıkmış oldu.

Ya kolaylıklarr canım benim sağlıkla kucağına all ilki kaç yaşında

Mevlüde gelemeyen yine gelicek en iyisi kimse gelmesin ben ikemetgah değiştirmeye karar verdim

Ilk cocuğumda pandemiydi yapmadım.6 aylik bir bebegim var su an ona da yapmadim bebegim alerjik kolik aglamali var makarna pisirecek vaktim bile olmuyor yapmayı düsünmüyorum.Misafirlerin hepsi tek seferde gelecegi kesinse yapın ama tam da hastalik mevsimi arkadasimin bebegi gecenlerde rsv virüsüne yakalandı 1 ayda zor toparlandı Allah korusun evlerden ırak

Amin canım kesin değil evde yapmayacağm mevlit korkuyorum hStalıktan

Ahahaha bana ileriki yaştan bildir herşey güzel oluyormu kolaylaşıyormu mihrimahh
Henüz 1 buçuk yaşında anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirse de çok seviyoruz Aşırı yoruluyorum ama sevgisi herseye bedel Büyük bir kahır çekme sanatıdır annelik

Her kış virüs daha sert geliyor. Korkmakta haklısın, yerinde olsam ben de kimseyle görüşmem.

Her kış virüs daha sert geliyor. Korkmakta haklısın, yerinde olsam ben de kimseyle görüşmem.
eşimde sadece kardeşime gideriz iiftara dedi. Kimseyi çağırma bizle gelmem demiş. Kimseyede gidemem herkes hasta sokmam çocuğumu kalabalığa diyor. Uyku düzeni var boşversene ne gidicem dedi. Çağıranlar oluyor onların tarafından kaynanam yok ama çağırırlar yinede görümcemi ve eşimi yengeleri. Umarım bu düşüncesini annesi geldiğinde de uygular. Merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…