• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek maması ve zayıflık...

ozzder

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
152
0
296
Ankara
kızlar... geçen gün bir arkadaşımla konuşurken, yakın bir arkadaşının bir süredir bebek maması yediğini ve ciddi derecede zayıfladığını söyledi. bir kaç kaşık bebek maması hem vücudun gereksinimlerini karşılıyormuş hem de çok tok tutuyormuş.
deneyeniniz var mı kızlar aranızda???? başlasam mı diye düşünüyorum...alkisalkisalkis

bunu daha ewwel bir magazin programında mine koşanın yaptığını izlemiştim.ama onlar bildiğimiz bebek maması değilmiş.amerikada üretilen özel bir mamaymış.
bebek mamalarının kalori ve enerji değerleri bebeklere göre ayarlandığı için büyüklere göre düşük kalorili sayılıyor.ve içindeki besin öğeleri bebeğin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak kadar zengin içerikli.az kalorili ve zengin içerikli bir beslenme şekli olur bu şekilde diyet yapmak ama sağlıklı olacağını düşünmüyorum açıkçası.ve yenecek gibi değiller.kavanozdaki meyve pürelerinin tadı fena değil ama su ile karıştırılan kaşık mamaları yenecek gibi gibi değil.kavanoz maması yiyeceksende meyve ye daha iyi.meyvenin püresi zaten kavanozdakide.
bunları nereden biliyorsun dersende oğlum var 14 aylık :emir_bebek:

Back