Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar biz ailecek engelliyiz çocuğum ellerinden benim gibi engelli doğdu tedavi si için işi bıraktım kıyafet anlamın da çok zorlanıyorum hala mevcutmudur erkek bebek 15 aylık
Rabbim evladinizin şifasını versin inşallah Instagram da anne ve bebeklere yardım sayfası var ordan ulaşırsanız yardımcı olan birileri olabilir benim kızim var oğlum olsaydı kıyafetlerden yardımcı olmaya çalışrdm
Bence bir tane konu acin, elinde gonderebilecegi kiyafeti olanlar size destek olsunlar. Keske elimde olsa da gonderebilsem, daha yeni yazlik kislik ayrimi yaptim ve elimde olanlari cevremdeki ihtiyac sahiplerine verdim. Bende artik calismadigim icin, pandemiden dolayi cok kargolar ile muhattap olmak istemiyorum. Cevremde bulup, sorusturup onlara dagitiyorum.