• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek karinda ölürse

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Atyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
356
192
53
37
kizlar merhaba benim en büyük korkum bebek karinda ölürse ve ben anlamazsam
19. haftadayim ve cok sükür cok rahat hamilelik geciriyorum. Bi agri bi kipirdama bana orda olduguna dair hep ümit veriyor. Ama kimildama olmadigi zamanlar cok korkuyorum.
Eger öyle birsey olursa bi belirtisi olur mu

Gecen sene dusuk yasadim iki aylukken karnmda olmusdu sonra bn bir ay farketmedm birgn is yparken pembe kan geldi gittk dr iki aydn sonra gelsmemis dedi canm sen dusunme dusuk zamaninida gecrmsmn ck kucuk dun sonuc gostermede kadn 18hftams hic hisetmemis karnini oksa konus mesela bn elma yiyince hisediyorum vesvese verme kalbine allah ogunlere eristrsn ins yasin okurkende cok oynuyolar

Gecen sene dusuk yasadim iki aylukken karnmda olmusdu sonra bn bir ay farketmedm birgn is yparken pembe kan geldi gittk dr iki aydn sonra gelsmemis dedi canm sen dusunme dusuk zamaninida gecrmsmn ck kucuk dun sonuc gostermede kadn 18hftams hic hisetmemis karnini oksa konus mesela bn elma yiyince hisediyorum vesvese verme kalbine allah ogunlere eristrsn ins yasin okurkende cok oynuyolar
Ay cnm bnm basiniz sagolsun. Anladigim kadariyla yine hamilesin. Allah bebeklerimizi bize bagislasin. Cevabin icin saol.

Back