Gebeliğe Hazırlık Bebek istiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi siz perde dediniz ya bende gideyim bir bakalım ne diyecek banada sana yazacağım buradan çok açıklayıcı konuşuyorsun aklıma yatıyor dedikleriniz çok yardım oldunuz bir nebze sağolun :)
Size daha önce genetik testler yaptirdinizmi eğer yapilmadiysa yaptırın ilk önce iyi bir doktor bulmanız gerekiyor cnm öncesinde ben de çok doktora gittim Ama maalesef perdeyi gören olmadı rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım . Doktordan sonra yazarsınız inşallah güzel haberler alırsınız

Her seferinde bi dahakini kaldiramam dedim ama allah sabrini veriyor ama artik gercek anlamda dayanacak gucum kalmadi o yuzden pes ettim

Allah sağlıklı hayırlısını versin.Cok takmamak lazımmış yakınlarından biliyorum
Çok haklısınız saldım bebek olmuştu taktım düştü ne kadar boşlarsak rahat kafada olursak oluyor. İnanıyorum Rabbim ummadığım anda verecek hediyesini

Çok haklısınız saldım bebek olmuştu taktım düştü ne kadar boşlarsak rahat kafada olursak oluyor. İnanıyorum Rabbim ummadığım anda verecek hediyesini
Dikkatini ilgini başka konulara ver.tatili yap gez işlerinle ilgilen.bir bakmışsın kucagin dolmus

Dikkatini ilgini başka konulara ver.tatili yap gez işlerinle ilgilen.bir bakmışsın kucagin dolmus
Pandemi bizi hep mafetti bunları yapacak keyif kalmadı çevremde ölen kalan pozitif olan çok. Birde bu var başımızda . Adetim geçikmişti 4 gün ilk defa neyse beklerken öldüm sonrası doktorum adet olunca gel dedi kahverengi kanamam oldu ikinci günü gittim doktora testler yaptırdım filan hepsi güzel 4.senemizdeyiz doktor hsg çekeceğim sonuçtan sonra aşılama yaparız dedi bakalım ne olacak..

Rahim filmi tikaniklari aciyormus.ondan sonra gebe kalma şansı artar.hic ümidini kaybetme.belki şuan hamile olsan başka bir sorun çıkacaktı.Allah herşeyi bizden daha iyi bilir

Rahim filmi tikaniklari aciyormus.ondan sonra gebe kalma şansı artar.hic ümidini kaybetme.belki şuan hamile olsan başka bir sorun çıkacaktı.Allah herşeyi bizden daha iyi bilir
Evet A ayse4563 iyi ki o iyi biliyor biz bilsek nelere sebeb oluruz kimbilir. Kaybetmiyorum da lanet olsun şu adet günlerim de duygular tavan :))) durduramıyorum ki bugünü altırsam diğer 28 gün iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…