Genetik testleriniz yapıldı mı?Sürekli düşük yapıyorum buna çare arıyorum diyebilirimRabbim verecek diyorum da ne bileyim isteme yeter ki herşeye takılıyor insan...
((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik testleriniz yapıldı mı?Sürekli düşük yapıyorum buna çare arıyorum diyebilirimRabbim verecek diyorum da ne bileyim isteme yeter ki herşeye takılıyor insan...
((
Bence düzenli kullan çok faydası olurDoktor verdi zaten kullan diye düzenli kullanmıyorum ama ben.
tesadüfen denk geldi yazınız.Ben henüz yeni kaybettim canm bebegimi 1 ay oldu tekrar hamile kalmam için perdeyi aldırmam gerekiyor 3 ay sonra dedi doktor yeni amaliyat olduğum için. Perde hem gebeliği geciktiriyor hemde gebeliği ilerletmiyor hamile kalmadan önce mutlaka muayne ol perde için riske atma anne için de risk taşıyor çünkü
Merhaba cnm benim ilk gebeliğim 10 hafta kaybettim kalp atışı durdu 1 ay önce 13 haftada kaybettim yine kalp atışı durduğu için hiç bir sorun yokken amaliyati yapan doktor araştırma hastanesinde prf tek sorunun perde olması dedi cnm alan dar olduğu için bebek oksijensizlikten ölüyor dedi beslenemiyormus perde engel oluyormuş. Tüp bebek merkezine yönlendirdi doktor karar verirse alınacak yoksa tüp bebek yaptıracam. Siz nezaman oldunuz histereskopi çok oldumu bide çok stres yapmayın rahat olun biraz stres de etkiliyor gebeliğitesadüfen denk geldi yazınız.
bende de rahımde perde vardı. y şekli gibi düşünebilirsiniz. Perde öncesi 2 gebelik yasadım ama birinin kalp atısı durdu diğerinde hiç oluşmadı. Perde için histeroskopi işlemi gecırdım ancak o işlemden sonra hiç doğal yol ile gebelik elde edemedim. Acaba diyorum işlemi yaptırmasamıydım ? sonraki gittiğim doktorlar perdenın ztn kalp atısı durmasına yol açmayacagını söyledi. Ancak ileri haftalarda ihtimal olarak erken doğuma sebep olabılır denmşti. Forumda cok okumustum perde alındıktan sonra hızla hamıle kalanları ve cocugunu doguranşarı bir heves yaptırdım ama bendeki sorun başkayddı belkide.
canım 3 yıl oldu. Tüp bebek de yaptırdım ancak kimyasal ile sonuçlandı.Merhaba cnm benim ilk gebeliğim 10 hafta kaybettim kalp atışı durdu 1 ay önce 13 haftada kaybettim yine kalp atışı durduğu için hiç bir sorun yokken amaliyati yapan doktor araştırma hastanesinde prf tek sorunun perde olması dedi cnm alan dar olduğu için bebek oksijensizlikten ölüyor dedi beslenemiyormus perde engel oluyormuş. Tüp bebek merkezine yönlendirdi doktor karar verirse alınacak yoksa tüp bebek yaptıracam. Siz nezaman oldunuz histereskopi çok oldumu bide çok stres yapmayın rahat olun biraz stres de etkiliyor gebeliği
Merhaba cnm bütün genetik testler yapıldı eşime de banada bebeği de patalojiye gönderdi doktor 1 hafta önce sonuçlar geldi hiç bir genetik rahatsızlık yok. Bende ki sıkıntı gebeliğim sağ tarafta oluşuyor perdeden dolayı sağ taraf küçük kalıyormuş ondan dolayı da bebeklerin belli bir haftadan sonra gelişimleri duruyor beslenemiyor dedi doktor başka hiçbir sıkıntı yok zaten onun için tüp bebek merkezine git görüş alındığında her hangi bir sıkıntı olup olmayacağını onlar bilgi verir almaya bilirler sonuçta tüp bebek yapalım diye bilirler dedi. İnan 1 aydır doktor araştırıyorum tüp bebek merkezi araştırıyorum nasıl olcak diye düşünmekten yoruldum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlere de hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahcanım 3 yıl oldu. Tüp bebek de yaptırdım ancak kimyasal ile sonuçlandı.
Ben bu süreçte şunu farkettim ki önlerine çıkan en ufak ihtimalde sonraki etkenleri düşünmeden evet direk bu diyorlar. Bana da rahım sebebi ile dediler. Histeroskopiyi oldum aslında bu sebep olmazdıya döndü iş. Puhtılaşma testlerimde hiç bir sorun yok. Yinede kan sulandırıcı kullanıcaz kesin o etken diyorlar şimdide. Tüp bebekde kan sulandırıcı da kullandım ama yine olmadı mesela. Kafanı gerçekten karıstırmak istemem belki senin rahimdeki perde daha büyüktür vs istersen bir konu açalım ve rahımde perdesi olmadıgı halde kalp atısı duran varmı kaç kişi bakalım. Rahim anomalisi değil bence aslında olay herkesin vucudunun alışmış olduğu bir düzen. V
amin amin canım inşallah. Psıkoljık olarak cok yıpranılıyor maddi manevi beklentiler çok fazla.Merhaba cnm bütün genetik testler yapıldı eşime de banada bebeği de patalojiye gönderdi doktor 1 hafta önce sonuçlar geldi hiç bir genetik rahatsızlık yok. Bende ki sıkıntı gebeliğim sağ tarafta oluşuyor perdeden dolayı sağ taraf küçük kalıyormuş ondan dolayı da bebeklerin belli bir haftadan sonra gelişimleri duruyor beslenemiyor dedi doktor başka hiçbir sıkıntı yok zaten onun için tüp bebek merkezine git görüş alındığında her hangi bir sıkıntı olup olmayacağını onlar bilgi verir almaya bilirler sonuçta tüp bebek yapalım diye bilirler dedi. İnan 1 aydır doktor araştırıyorum tüp bebek merkezi araştırıyorum nasıl olcak diye düşünmekten yoruldum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlere de hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahbu yolda rabbim yardımcımız olsun.
Perdeden çok arkadaşım ameliyat oldu birinin çoçugu yok olmuyor artık pek. İkinci arkadaşım da iki oğlu var perde aldırdı ama arkasına hamile kaldı bebeği öldü onun için tek etken perde olacağına inanmak da biraz saçma olur.Merhaba cnm bütün genetik testler yapıldı eşime de banada bebeği de patalojiye gönderdi doktor 1 hafta önce sonuçlar geldi hiç bir genetik rahatsızlık yok. Bende ki sıkıntı gebeliğim sağ tarafta oluşuyor perdeden dolayı sağ taraf küçük kalıyormuş ondan dolayı da bebeklerin belli bir haftadan sonra gelişimleri duruyor beslenemiyor dedi doktor başka hiçbir sıkıntı yok zaten onun için tüp bebek merkezine git görüş alındığında her hangi bir sıkıntı olup olmayacağını onlar bilgi verir almaya bilirler sonuçta tüp bebek yapalım diye bilirler dedi. İnan 1 aydır doktor araştırıyorum tüp bebek merkezi araştırıyorum nasıl olcak diye düşünmekten yoruldum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlere de hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahbu yolda rabbim yardımcımız olsun.
Amin birgun belki bunları unutup bebişlerimizi konuşuruz umudum inancım sonsuz Rabbim büyük.amin amin canım inşallah. Psıkoljık olarak cok yıpranılıyor maddi manevi beklentiler çok fazla.
allah yardımcımız olsun bekleyen dileyen herkesin.
Hayır şuan öyle bişeye başvurulmadı. Ve nedır bilmiyorum dediğiniz?Genetik testleriniz yapıldı mı?
Hayır şuan öyle bişeye başvurulmadı. Ve nedır bilmiyorum dediğinizGenetik testleriniz yapıldı mı?
Benimde 3 yıldır bebiğim olmuyor olanlar böyle sizin gibi işte çareler peşindeyim burada anlatıldığı kadar kısa değil bu süreç yaşananlarcanım 3 yıl oldu. Tüp bebek de yaptırdım ancak kimyasal ile sonuçlandı.
Ben bu süreçte şunu farkettim ki önlerine çıkan en ufak ihtimalde sonraki etkenleri düşünmeden evet direk bu diyorlar. Bana da rahım sebebi ile dediler. Histeroskopiyi oldum aslında bu sebep olmazdıya döndü iş. Puhtılaşma testlerimde hiç bir sorun yok. Yinede kan sulandırıcı kullanıcaz kesin o etken diyorlar şimdide. Tüp bebekde kan sulandırıcı da kullandım ama yine olmadı mesela. Kafanı gerçekten karıstırmak istemem belki senin rahimdeki perde daha büyüktür vs istersen bir konu açalım ve rahımde perdesi olmadıgı halde kalp atısı duran varmı kaç kişi bakalım. Rahim anomalisi değil bence aslında olay herkesin vucudunun alışmış olduğu bir düzen. V
Velhasıl vel kelam Allahın dediği oluyor genelde Rabbim nasip etmek isterse belki bunların hepsi birer bahane engelleri kaldırsın Rabbim ben çabamdan vazgeçmiyorumPerde bende de varmıs ben saglikli dogum yapamadim ama hic bir doktor perde var dememisti bi gebeligim 15. Haftaya kadar ilerlediginde bebek buyudukce rahim kalp seklini almaya ortadan bölunmeye basladi sonrasinda dusukle sonuclandı pesinden perde duzeltildi gebelik buyudukce bebege izin vermiyor bazen gormuyor doktorlar
İnsallah hicde gecmezsin ben pes ettimÜ
Velhasıl vel kelam Allahın dediği oluyor genelde Rabbim nasip etmek isterse belki bunların hepsi birer bahane engelleri kaldırsın Rabbim ben çabamdan vazgeçmiyorum![]()
Neden pes ettiniz? Kaç yıl oldu ve hiç mi yok çocuğunuz?İnsallah hicde gecmezsin ben pes ettim
Yok 3 yıllik evliyim 3 yilda 9 kayip yasadım biraz agir geldi pes ettim şu aralarNeden pes ettiniz? Kaç yıl oldu ve hiç mi yok çocuğunuz?
Perde nın boyutu değişiyor bendeki rahmin yarısını kaplıyor hafif olanlarda gebeliklerin de sıkıntı yasamiyorlar direk perdeyi aldır demiyor zaten doktor aldırmak ta çare olmaya biliyor başka şekilde de etkiliyormus alındığı zaman onun için önce tüp bebek merkezine gidip oradaki doktorlar alınmasında sıkıntı yok derlerse aldiracam yoksa tüp bebek yaptıracam doğal yollardan gebeliği yasakladı kontrollü gebelik dedi cnm perde oldugu için 4 saatlik bir amaliyatla ala bildi bebeğiPerdeden çok arkadaşım ameliyat oldu birinin çoçugu yok olmuyor artık pek. İkinci arkadaşım da iki oğlu var perde aldırdı ama arkasına hamile kaldı bebeği öldü onun için tek etken perde olacağına inanmak da biraz saçma olur.
Bende aynen 3 yıllık evliyim 2 si düşük bir süre sonrası 1 de kimyasal gebelik oldu bana bunlar çok geldi seninki baya fazlaymış ayy böyle bile kafayı yiyorum ya diyorum kendi kendime verip alandan etmesin diye ama yaşanacak olan yaşanıyor.Yok 3 yıllik evliyim 3 yilda 9 kayip yasadım biraz agir geldi pes ettim şu aralar
Şimdi siz perde dediniz ya bende gideyim bir bakalım ne diyecek banada sana yazacağım buradan çok açıklayıcı konuşuyorsun aklıma yatıyor dedikleriniz çok yardım oldunuz bir nebze sağolun :)Perde nın boyutu değişiyor bendeki rahmin yarısını kaplıyor hafif olanlarda gebeliklerin de sıkıntı yasamiyorlar direk perdeyi aldır demiyor zaten doktor aldırmak ta çare olmaya biliyor başka şekilde de etkiliyormus alındığı zaman onun için önce tüp bebek merkezine gidip oradaki doktorlar alınmasında sıkıntı yok derlerse aldiracam yoksa tüp bebek yaptıracam doğal yollardan gebeliği yasakladı kontrollü gebelik dedi cnm perde oldugu için 4 saatlik bir amaliyatla ala bildi bebeği
Sizede çok geçmiş olsun evet maalesef doktorlar görmeye biliyor bende 2 gebeligimde belli bir haftadan sonra bebeğin kalp atışı duruyor du ikinci gebeliğim de fark edildi perde olduğuPerde bende de varmıs ben saglikli dogum yapamadim ama hic bir doktor perde var dememisti bi gebeligim 15. Haftaya kadar ilerlediginde bebek buyudukce rahim kalp seklini almaya ortadan bölunmeye basladi sonrasinda dusukle sonuclandı pesinden perde duzeltildi gebelik buyudukce bebege izin vermiyor bazen gormuyor doktorlar