• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyorum sanki,korkuyorum da...antidepresan kullanıyorum hem de...

Ben ilaçsız nasıl olacağımı bilmeden hç bişey yapamam :( uzun yıllar oldu acaba ilaçsız nasılım ki merak ediyorum :) iyileşildiği nasıl anlaşılır ki

iç güdüsel istemeye başladım bebek, benim sorgulamalarım hiç bitmez :) ilaçsız nasıl olcağımı bilmiyorum ki o yüzden biraz azaltıyoruz,bakalım nasıl olacağım.yoksa ömür boyu bu halimle stabil düzenli ilaçlı yaşıycam bağımlı gibi :KK43: bırakma sürecim sürer bir kaç ay,ona göre karar vereceğiz artık napalım,belki de hiç bırkma sürecine girmemeliyim artık doktorum ne diyorsa onu yapacağım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

İlacı önce azaltıp sonra bırakmak zor bir süreç, ama o arada kendinize kafanızı meşgul edecek bir iş veya uğraş bulursanız o birkaç ay daha çabuk geçer. Sürekli ilaçla da yaşamayın, elbette bırakabilirsiniz. Tamamen arındığınızda hayat kalitenizdeki artışı göreceksiniz zaten. Sadece kendinize biraz zaman tanıyın.

İlacı önce azaltıp sonra bırakmak zor bir süreç, ama o arada kendinize kafanızı meşgul edecek bir iş veya uğraş bulursanız o birkaç ay daha çabuk geçer. Sürekli ilaçla da yaşamayın, elbette bırakabilirsiniz. Tamamen arındığınızda hayat kalitenizdeki artışı göreceksiniz zaten. Sadece kendinize biraz zaman tanıyın.

Gitmeyi planladığım kurslar var,onlara gideceğim,ağırlık vermek istediğim eğitimler var bunlarla ilgilenirsem iyi olur sanıyorum. Onun dışında zaten evcil bir insanım evde kendim güzel vakit geçirebiliyorum :) Umarım bırakıp normal bir insan olurum :P teşekkür ederim :)

"Ben doğurayım bir şekilde büyür, rızkını da Allah veriyo zaten bana yapacak bir şey kalmıyor" diyen bu kadar çok kadın varken inanın normalsiniz, takmayın ötesini.

İhtiyacınız olan şey bir süre kendinizi çok dinlememek ve kendinizi bir şeylere kaptırmak, onu da en güzel şekilde yapmak için planlarınız zaten hazır. Doğru zamanı geldiğinde de inşallah iyi ve bilinçli bir anne olacaksınız.

"Ben doğurayım bir şekilde büyür, rızkını da Allah veriyo zaten bana yapacak bir şey kalmıyor" diyen bu kadar çok kadın varken inanın normalsiniz, takmayın ötesini.

İhtiyacınız olan şey bir süre kendinizi çok dinlememek ve kendinizi bir şeylere kaptırmak, onu da en güzel şekilde yapmak için planlarınız zaten hazır. Doğru zamanı geldiğinde de inşallah iyi ve bilinçli bir anne olacaksınız.

çok teşekkür ederim :) çocuğumun psikolojisi çok önemli,onu özenle büyütmeliyim,inşallah da öyle olur çok sağ olun...

bende ilk bebegime hamile kalmadan once anti depresan kullanmistim . 2 yil kadar hamile kalir kalmaz ilaclari biraktim hic ihtiyacimda olmadi inanilmaz mutlu guzel bir gebelik v sonrasi gecirdim

Back