- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Gunaydnlr lezzeti nasl faydalimi isirgan otu icmek hamilelige fydali diyolrdi ama tam blmiorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım lezzet iyi limonda sıktım ben güzel oldu faydalı hamileligeGunaydnlr lezzeti nasl faydalimi isirgan otu icmek hamilelige fydali diyolrdi ama tam blmiorm
Afiyet olsnnnnCanım lezzet iyi limonda sıktım ben güzel oldu faydalı hamilelige
Okucam akşama :)Çok faydalı bir topik olmuş kızlar. Takipteyim.
Ben günde 2-2,5 litre su içiyorum.
Hazır gıdaları tamamen kestim diyebilirim. Çok nadir bi çikolata yiyorum onun dışında Abur cubur girmiyor evime. Ayçekirdeği kabak çekirdeği kuru üzüm kuru kayısı yiyorum. Ayrıca mayalı ekmek yemiyorum. Kendim evde yapıyorum. Onu da Canan Karataydan duymuştum. Fırından alırsam da tandır ekmeği alıyorum zaten azıcık yerim ekmek o da sade kahvaltı da. Ayrıca mevsiminde olmak şartıyla meyve yiyorum. Ama çok değil. Çünkü eski meyveler gibi değil şeker oranları çok yüksek. Şeker yumurtlamayı bozuyor.
Domates salatalık asla almıyorum evime yaz bittiğinden beri. Hormon yığılı hepsinde görüntülerinden belli zaten.
Farklı olarak keçiboynuzu özü yiyorum kendini de yiyorum Halis zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyorum. Sıkma portakal suyu içiyorum Eşime de içeriyorum sperm kalitesini arttırıyor C vitamini. Süt yoğurt peynir çok tüketiyorum ama marketten değil sütçülerden alıyorum çiğ süt kaynatıp kendim yapıyorum süt yoğurt. Salçam bile ev yapımı. Ayrıca peygamberimizin tavsiyesi yumurta yemek, elimden geldiğince haşlanmış veya yağda yumurta yiyorum.
Tek dikkat edemediğim şey uyku düzeni. O da çok etkili. Düzene sokmam lazım
Yumurta rezervi artan bişey değil canım. Daha anne karnındayken belli sayısı. Ama çok faydalı. Yumurta kalitesini arttırıyor.Kızlar akşam yatmadan bir kaşık zeytinyağı için yumurta rezervini çoğaltıyormuş ben dün başladım
Meryem süresine bende katılmak isterim canımKür falan olmadın bence normal maydonoz portakal ceviz falan hadi başlayalımmmm
Tamam canım eklicemMeryem süresine bende katılmak isterim canım
Zamanı yada süresi varmı canım okumak içinTamam canım eklicem
41 tane tamamlNana kadar okuyoruz ama bi haftaya kalmadan bitiyo maşallaHZamanı yada süresi varmı canım okumak için
Nadir içiyorum tamam ben de içmicem teşekkürlerNe yerimden ziyade, kola icmiyorum bir tanidigada doktor kesinlikle icme demis gebe kalmak istiyorsan bir bildikleri vardir herhalde kola hayatimdan cikti