- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Evli misinizBende takipteyim kızlar
Gerçi farketmez hadi vitamin kapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli misinizBende takipteyim kızlar
Afiyet olsun foto da atBen bugun sabh kahvalti yapamadim (buaralar en onemli sey aslinda ne bulursaniz yiyin kizlar yumurtaliklar gelismesi icin) incir kürü yaptim sabah ac karna ictm bide aksam icicem snra ogle yemegi yedim ve smdide badem helva kestane meyvelerden yiyorummmm
Tmm ama fotouyu kucultsem bile hata verior yarin atarim yine kabak tatlisi findik ceviz karauzum yiyin kizlarAfiyet olsun foto da at
Hiç biri evde yok şuanTmm ama fotouyu kucultsem bile hata verior yarin atarim yine kabak tatlisi findik ceviz karauzum yiyin kizlar
En kisa zmnda ozellikle kara uzum badem ceviz catlatiyormsHiç biri evde yok şuan
Sağol canımEn kisa zmnda ozellikle kara uzum badem ceviz catlatiyorms
Afiyet sifa olsun cnmm bal tarcin corekotu deneyinBu karışımı ben salladım açıkçası bir ekşi elma biraz tarçın 5 bebe bisküvisi alabildiğine balEki Görüntüle 2101865
Boşver kürü bu vitaminAfiyet sifa olsun cnmm bal tarcin corekotu deneyin
:) cok seker yukleme cnm kur degil corekotu cok faydali die demstmBoşver kürü bu vitamin
Çekilmiş olcak oooo internetten alırım anca yok buralarda:) cok seker yukleme cnm kur degil corekotu cok faydali die demstm
Sıkım sıkma desene kızGercek sıkım Havuç suyu, portakal suyu, az miktarda olmak üzere kayısı, kuru dut , kuru incir, ananas, kabak çekirdeği, süt. Simdilik aklima aklima gelenler bunlar...
Allah seniSıkım sıkma desene kız
Oda olur farketmez . Kendim sıkıyorum da o yüzden öyle dedim sanırsam