Biziml3 d3 paylaşırmışım canım bende aynı sorun yok ama olmuyorMerhaba arkadaşlar.ben 1 buçuk senedir 2. Çocuk için uğraşıyorum.3 defa doktora gittim çok büyük bi problemle karşılaşmadım.en son gittiğimde vitamin eksikliği vardı ilaçlar kullandım.yumurta takibi yapıldı gayet güZel büyüyo ve çatlıyolar fakat tüm çabalar boş.Rabbim ol derse olur.bu ay kendim bi dua programı hazırladım ve sizlerle paylaşmak istedim.ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıktan 8 ay sonra meryem suresine başlamıştım ve o ay hamile kalmıştım.inşallah bu seferde güzel sonuçlar alcağıma inanıyorum.
Şmdi paylaştım cnm inşallah hepimiz için hayırlı olurBiziml3 d3 paylaşırmışım canım bende aynı sorun yok ama olmuyor
Adetliyken baskasi okuyacak secde de yapmayi unutmayin 58. Ayet miydi hatrlamiyorum yanlis olmasin.Meryem suresi 41 gu diyorlar bazilari adetliylen nasil okucaz
Adetliyken başkasına okutulabilir yada adet bitince devam edilebilir.ben o zaman 41 oldğunu bilmiyodum.21gün okuyup hamile olduğumu öğrenmiştim sonra devam etmedim.Meryem suresi 41 gu diyorlar bazilari adetliylen nasil okucaz
Adetliyken baskasi okuyacak secde de yapmayi unutmayin 58. Ayet miydi hatrlamiyorum yanlis olmasin.
Sinirsiz
Ya halik ya bari ya musavvir
Sinirsiz
Ya bedi ya mubdiu ya musavvir
Rabbim kolaylastir
Ya fettah
Zekeriya a.s in duasi
Ve icinizden geldigi gbi gerceken ihlasla
Hic dedikodu yapmadiginzda o ortamlrda bulunmadiginizda ihlasla yarattiklarini dusunerek tasi topragi su sesinde kus sesinde Allah i aradiginzda kalbinizden rabbimin hz. Meryemin karnina hz isayi nasil yerlestirdigini dusunerek
Zira bu rabbim icin cok kolaydir.
Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Gonulden sadaka vermeyi de ihmal etmeyelim
Rabbim bize merhametiyle muamele etsin
Amin cnm çok sğl önerilerin için.dediğin gibi secdeleri unutmamak lazımAdetliyken baskasi okuyacak secde de yapmayi unutmayin 58. Ayet miydi hatrlamiyorum yanlis olmasin.
Sinirsiz
Ya halik ya bari ya musavvir
Sinirsiz
Ya bedi ya mubdiu ya musavvir
Rabbim kolaylastir
Ya fettah
Zekeriya a.s in duasi
Ve icinizden geldigi gbi gerceken ihlasla
Hic dedikodu yapmadiginzda o ortamlrda bulunmadiginizda ihlasla yarattiklarini dusunerek tasi topragi su sesinde kus sesinde Allah i aradiginzda kalbinizden rabbimin hz. Meryemin karnina hz isayi nasil yerlestirdigini dusunerek
Zira bu rabbim icin cok kolaydir.
Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Gonulden sadaka vermeyi de ihmal etmeyelim
Rabbim bize merhametiyle muamele etsin
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin.Bende ken-zül ars duasiyla hamile kaldim canim ilk cocugumda 3 ayda. Simdi ikinciyi istioruz Allah kismet ederse Hayirlisi olsun hakkimizda
Daha çok eskiler der.gözüne bakınca sen hamilesin kirpiklerin karışmş filan die duymuştum.ama bilimsel olatak ne kdr doğru bilemem:).inşallah güzel haberler alırsn cnm bizide bilgilendirirsinBenim yarin Veya carsamba adet günüm tüm belirtiler var Ama ümitlenmek istemiorum günüm gecmeden en kesini günün gecmesi belirtiler adet belirtisiyle ayni neredeyse kiprik karismasi sizce nekadar dogru?
Insallah canim hayirlisi Bak böyleDaha çok eskiler der.gözüne bakınca sen hamilesin kirpiklerin karışmş filan die duymuştum.ama bilimsel olatak ne kdr doğru bilemem:).inşallah güzel haberler alırsn cnm bizide bilgilendirirsin
Rabbim tez zamanda kavuştursn inşallah cnm.benm eşimdende doktor test istedi ben ikna edemedim.bende problem yok görünüo şuan.erkekler bu konularda gamsz oluo birazYanlis konuya yazdm kizlar kusura bakmayin ama yinede dua ederseniz sevunirim
Gerçekten karışmış kirpiklerin.adet oldunmu merak ettim.bakalm belirtimi acabaInsallah canim hayirlisi Bak böyle