Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenlere dua önerileri..bu bekleyişte dua önerilerinizi bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet iyi diyosunuz his diyosunuz ama bizim düğunum bike daha yeni olucak esim trafik kazasi gecirdi dini nikahtan hemen sonra daha yeni yeni yurumeye basladi o o haldeykende ben resmi n8kah dugun diyemedim cunki kendisi yuruyerek lavoboya gidemiyodu o dereceydi birazcik iyilesti o zamanda para yoktu daha yeni evimiz tutuldu daha yeni dugun salonumuz tutuldu temmuzda dugun nikah olacak insallah

Merhaba kizlar ben 19 yasindayim 20 olcam 2 senedir evliyim bebek istiyorum ama olmuyo meryem suresini okumayı düsünuyorum yorumlara gore hemen hemen herkezde işe yaramıs yapanlar vermi hala Allah herkrze o hissi tattisrin insallah lutfen yapanlar deniyenler sonuclari pozitif olanlar soylesin
Ben ilk çocuğuma okudupum ay hamile kalmıştım.bu sefer bakalım kısmet 41 gün okudum bekliuorum

* Öncelikle adetim bitti ve o gün HACET NAMAZI KILDIM VE DUASINI YAPTIM
* Hergün MERYEM SURESİ VE YASİN okuyorum
* Günde en az 1er kere SEYYİDÜL İSTİĞFAR ,TÖVBE İSTİĞFAR dualarını okuyorum
* Adet bittikten 3 gün sonra bir kağıda 110 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM yazdım ve boynumda taşıyorum.ilişki sırasındada çıkarılmayacak ve bebek doğana kadar duracakmış.
* 4 cuma 1000 YA EVVEL esması çekicem inşallah
* hergün 731 EL HALIK, 213 EL MÂLİK, 336 EL MUSAVVİR, 129 EL LATİF çekiyorum.
* bu ayetleri(duaları) hergün önce arapçalarını sonra türkçlerini okuyorum
Furkan 74
Aliimran 38
Hicr 86
Şura 9
Haşr 24
Enbiya 89
Bakara 128

Çok uzun bi liste gibi görünsede en fazla 1 saatinizi alır.tamamını yapamayan bi kısmını yapıp deneyebilir

Cnm ben 110 bismillahınrahmanırahım olan duayı yazdım ama 101 tane yazdım yenide yazmak ıcın bu yazdıgım duayı napacam acaba bır bilginiz var mı

X