Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenlere dua önerileri..bu bekleyişte dua önerilerinizi bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten karışmış kirpiklerin.adet oldunmu merak ettim.bakalm belirtimi acaba
Hayir canim henüz olmadim Ama olacak gibi duruyo Ya Belim ve kasiklarim agriyo azönce oldum sandim seffaf akinti gelmisti jel gibi öglenden beri bezle geziorum

Rabbim tez zamanda kavuştursn inşallah cnm.benm eşimdende doktor test istedi ben ikna edemedim.bende problem yok görünüo şuan.erkekler bu konularda gamsz oluo biraz
Amiiin canim inanir misinz yillardr gamsz gamsz oturdu napalim nasip diyorum hepimizi allah kavustursun canim cok gec olmadan gdin insallah ikna olur

Hayir canim henüz olmadim Ama olacak gibi duruyo Ya Belim ve kasiklarim agriyo azönce oldum sandim seffaf akinti gelmisti jel gibi öglenden beri bezle geziorum
Geneldr adet belirtileri ile aynı diolarya.olöazsan yarın bi test yapabilrsn

rabbim bana katından salih-saliha bir evlat ver.

Furkan 74 den sonra ki ayetleri her gün mü okudunuz yoksa bir sefer mi

Şura suresini ne için okuyorsunuz

Merhaba kizlar ben 19 yasindayim 20 olcam 2 senedir evliyim bebek istiyorum ama olmuyo meryem suresini okumayı düsünuyorum yorumlara gore hemen hemen herkezde işe yaramıs yapanlar vermi hala Allah herkrze o hissi tattisrin insallah lutfen yapanlar deniyenler sonuclari pozitif olanlar soylesin

Ca
canım bence ilk anlamını oku o kadar çok etkileneceksin ki birilerinin pozitif sonuç alıp almamasını önemsemeden inanarak okuyacaksın.

Ca
canım bence ilk anlamını oku o kadar çok etkileneceksin ki birilerinin pozitif sonuç alıp almamasını önemsemeden inanarak okuyacaksın.
Bi ara denemek istedim eşim cok fazla okumaz boyle seylere inanci olsa dahi okumaz ama ben deneyim dedim esinizle bilkte yaziyodu iliskiye girmeden once abdest alip okuyup sonra iliskiye girin yaziyodu onada bunu yapyiramiyacagim icin vaz gectim siz nasil yaptiniz siz yaptinizmi

Canım kendin oku.ben her gün bir tane okumaya çalışıyorum.eşine zorlama yapma.bıkmasın.doktora gittiğinde şugün önemli derse o zaman bir tane de olsa birlikte okuyalım mı de?sen günlük okumaya çalış mühim olan ibadetin sürekliliğidir.herkes 41tane okuyor. Sen de gücün yettiği kadar okumaya çalış .41gün bitincede hamile kalmasanda inanarak okumaya devam et.belki daha zamanı vardır

Evet dogru soyluyosunuz herkez yasimin daha kucuk oldugunu 1 2 sene sonra olugacini soyluyo ama ne bilim sanki olmayacakmis gibi bi his var icimde ondan strese girdim ruyalarimda hemen hemen hergun goruyorum oda buzar piskolojimi etkiliyo

Evet dogru soyluyosunuz herkez yasimin daha kucuk oldugunu 1 2 sene sonra olugacini soyluyo ama ne bilim sanki olmayacakmis gibi bi his var icimde ondan strese girdim ruyalarimda hemen hemen hergun goruyorum oda buzar piskolojimi etkiliyo
Ne zamandır olmuyor canm doktora gittin mi ?bunun yaşla bi ilgisi yok eğer tabanda bi sorun varsa çözülmezse yaşın bi ehemmiyeti kalmıyor

Doktora gittim önce vajinal ultrasyon yaptı bir problemin olmadığını söyledi ağrılarımın gaz sancısı olduğunu söyledi Gaviscon diye bir ilaç yazdı tatmin edici olsun diye bir de bana fitil yazdı sonra tekrar gittim bu sefer karnımdan ultrasona girdim girdiğim ultrasyonda 6 milimetrelik kist olduğunu söylediler bana bunun için bir ilaç yazması gerekmiyor mu diye sorduğum zaman kendi kendine düşünebilen boyutta kistler bunlar dedi Ben de bir şey demedim yani bir sıkıntı olmadığını söyledi 2 senedir evliyim Hatta 2 sene geçti evlendiğim günden bugüne hiç korunmadım ama hamile kalmadım

İki sene geçtiyse eşinin testleri yapılmalı senin rahim filmin çekilmeli.özel günün 3.günü kan tahlillerine bakılmalı.yumurta takibi yapılmalı hiç bişey çıkmazsa çatlatma iğnesi yapılmalı daha olmadı aşılama tüp bebek düşünülmeli. İki sene çok uzun bi süre

Evet ben onun icin endise duyuyorum hatta 2 seneden uzun bi sure onun icin acaba kisirmiyim demeye basladim artik yani piskolojikmen cok etkiledi beni bazi skntilardan dolayi resmi nikahimiz yok bizim ondan dolayi asil tedavilerde yapilmiyo sanirim

Evet ben onun icin endise duyuyorum hatta 2 seneden uzun bi sure onun icin acaba kisirmiyim demeye basladim artik yani piskolojikmen cok etkiledi beni bazi skntilardan dolayi resmi nikahimiz yok bizim ondan dolayi asil tedavilerde yapilmiyo sanirim
Canım bence nikahsız asla çocuk yapma.büyüklere bişey olmuyor olan çocuğa oluyor.belki de rabbim nikahın olmadığı için vermiyor seni de olacak evladını da koruyor.nikahsız neler duyuyoruz .ilk seviyordum diyorlar sonra bahane kızım aklını kullanıp nikahsız çocuk yapmasaydın diyorlar yurtlar bu çocuklarla dolu.bence ilk nikah işini çöz

Devlet nikahtan 2yıl geçtikten sonra hala çocuk olmadıysa o zaman karşılıyor tedavilerin bi kısmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…