Bebek isteyenler

Farkındayım yani hormonlar bile her an değişiyor ileride bende de sorun olabilir en azından şuan yokken biyerden başlanması lazım Eşimle artık ciddi ciddi bu konuyu konuşucağım ha yok olsada olur olmasada hala gitmiyorum diyorsa ozaman kendi bilir ben zaten gitmeyi ramazanda bıraktım biliyor dedim bidaha gitmeyecem doktor eşin test vermeden gelme dedi dedim
Yani bunun üstüne sustu bişey demedi o gündür de konu açılmadı hiç başka ama bir gün açarım konuyu birdaha bakalım artık mecbur kalacak nereye kadar vermeyecek zaten

Yaşın genç korkma prosedür gereği test vermen lazım yoksa tedavim ilerlemiyor diyin. Biraz trip atın ne bilim kavga bile çıkarmanız lazım ne saklıyorsun diye ama onu da yapmayın güzellikle anlatın bende bırakıyorum tedaviyi diyin sen çocuk istemiyorsun vs anlatın benim eşim benden önce davrandı üroloğa gittik. Ultrason ve testler verdik varikosel de olabilir eşinizde küçük bi ameliyatla düzeltiyorlar ama eşinize bundan bahsetmeyin ama geç kalıyorsunuz
Eşim daha yeni olduğunu düşünüyor anca olur Gibisinden bakıyor daha 1,5 yıllık evliyiz ya olur daha diyor kafasından eminim bundan stresten olmuyor diyor bana ben çok stres yapıyorum cidden

Eşim daha yeni olduğunu düşünüyor anca olur Gibisinden bakıyor daha 1,5 yıllık evliyiz ya olur daha diyor kafasından eminim bundan stresten olmuyor diyor bana ben çok stres yapıyorum cidden
Benden çok stres yapan olmasın valla eşin bir şeyler saklıyor gibi koca bir buçuk yıl geçmiş

Bilmiyorum ki inanın daha test vermedi zaman istedi hani panik yaptı normalde cidden geri düşüncelide değildir. Ama erkeklerin hepsimi böyle bilmiyorum korkuyor sanki doktor bana sadece şey dedi yumurta talibi yapmıştı 1 ay yumurtan küçük kalmış dedi belkide büyüme sorunu her ay mı var onu bilmiyorum
Sanırım o her adet döneminde değişiyor diye biliyorum tam emin de değilim ama eşiniz de bir kere mi örnek verdi bilmiyorum da bizim doktorumuz bir örnekle kesin sonuç elde edilmez dedi takviye verdi eşime mesela bir ay sonra 4 gün cinsel perhizden sonra örnek ver dedi

Benden çok stres yapan olmasın valla eşin bir şeyler saklıyor gibi koca bir buçuk yıl geçmiş
Eşim saklasa bilirim ben hani sizde haklısınız dıştan bakınca böyle diyebilirsiniz ama öyle bi ilişkimiz yok herşeyi bende var bi randevusunu dahi ben alırım ona bi tane bile doktor geçmişi vs yok ama korkusu çok var ama bişey saklamadığından eminim ki eşim öyle bişey olsa saklamaz herşeyini söylüyor uzunda bi sevgililik geçirdik 7 sene ozamanda aynı şekilde herşeyini bilirdim

Sanırım o her adet döneminde değişiyor diye biliyorum tam emin de değilim ama eşiniz de bir kere mi örnek verdi bilmiyorum da bizim doktorumuz bir örnekle kesin sonuç elde edilmez dedi takviye verdi eşime mesela bir ay sonra 4 gün cinsel perhizden sonra örnek ver dedi
Yok eşim hiç vermedi

Ama 1,5 yıl geçti evet haklısınız sizin yorumlarda saygı duyuyorumda eşim bana herhangi bişey demiyor hani sen baktır bile demedi hiç olur dedi nasip Allah istediği zaman veriri dedi ben kendim gittim doktora ortak bi karar değildi şahsen ama şundan eminim bişey saklamıyor bana çok düşkün biraz hasta olsa bensiz hastaneye bile gitmez birde bişey falan olunca hemen bana gelip anlatıyor ne olursa olsunn mesela ben bişey soruyorum varikosel falan ne diye eşim anlatıyor dayımda vardı falan ağrı hissetmişti falan ben hiç hissetmiyorum ama tabi bilemeyiz gibi bu sadece örnek hani herşeyi afedersiniz saf gibi kalbi anlatıyor bu yüzden şundan da eminim korkuyor bişey çıkar kafama takılır diye kendi kafasına takılmasından korkuyor duymaktann

ben evlenir evlenmez eşimi gösterdik ben muayene olmadan o yüzden en başta bunları yapsaydınız keşke boşa zaman kaybı
Şöylede bir durum var eşim grip oldu geçenlerde yemin ederim size 1 hafta ben virüsmi kaptım diye kafamın etini yedi çok çok çok stresli ve aşırı panik

Back
X