Bebek isteyenler

hipokrat

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
350
16
13
Kızlar modum bazen çok düşüyor 14 aydır deniyoruz 1 yıl dolunca doktora gittim doktor tüm tahlilleri yaptı temiz çıktı 1 defaya mahsus klomen kullandım yumurtam çok güzel gelişti ama olmadı hgs ve eş testim henüz yok ama çok üzülüyorum 🫤 bazen düşünüyorum acaba ne zaman tadacağım bende bu duyguları 😥

Kızlar modum bazen çok düşüyor 14 aydır deniyoruz 1 yıl dolunca doktora gittim doktor tüm tahlilleri yaptı temiz çıktı 1 defaya mahsus klomen kullandım yumurtam çok güzel gelişti ama olmadı hgs ve eş testim henüz yok ama çok üzülüyorum 🫤 bazen düşünüyorum acaba ne zaman tadacağım bende bu duyguları 😥
Merhaba bütün hormonlarınıza bakıldımı fsh amh prolaktin tsh lh falan gibi

Eş testi nasıl olmaz anlayamıyorum kendinize bu kadar yüklenmeyin ya arkadaşım 8 yıllık evliliğinde en son öğrendi eşinde sorun olduğunu meğer saklıyormuş

ben evlenir evlenmez eşimi gösterdik ben muayene olmadan o yüzden en başta bunları yapsaydınız keşke boşa zaman kaybı

Sizin değerleriniz güzelmiş maşallah sanırım sorun eşinizde ozaman
Bilmiyorum ki inanın daha test vermedi zaman istedi hani panik yaptı normalde cidden geri düşüncelide değildir. Ama erkeklerin hepsimi böyle bilmiyorum korkuyor sanki doktor bana sadece şey dedi yumurta talibi yapmıştı 1 ay yumurtan küçük kalmış dedi belkide büyüme sorunu her ay mı var onu bilmiyorum

Ben bi ray klomen kullandım 22 mm yumurtam oldu ama yine olmadı tabi öatlayıp öatlamadığını bilmiyorum araya ramazan girince gitmedim regli bekledim ama yani büyüyorda demekki B birhayal92

Faydası olurmu diyetin bilmiyorum ama doktor yumurtan zayıfladıkça daha güzel çalışır dedi tabiki farkındayım elimi bilenden bunlar ne yapsam boş

Faydası olurmu diyetin bilmiyorum ama doktor yumurtan zayıfladıkça daha güzel çalışır dedi tabiki farkındayım elimi bilenden bunlar ne yapsam boş
Eşiniz korkuyor derken neyden korkuyor kendisinde sorun çıkmasına mı böyle bi mantıkla ilerlemeyin
sizce napmalıyım evet 2 defa dedim test verelim diye sıkıştırma falan dedi çocuk istiyor eminim ondan ama beni asla sen git doktora falan diye zorlamadı

Eşiniz korkuyor derken neyden korkuyor kendisinde sorun çıkmasına mı böyle bi mantıkla ilerlemeyin
Ben doktora gittikten sonra eşime dedim sıra sende hani birde sen ver doktorlar istiyor diye sıkıştırma beni aşkım dedi benle sen aynı değil dedi bizde farklı oluyor dedi

Sanırım bu çocuk konusunda böyle. Başka hiçbir konuda geri durmaz ama ne zaman test konusunu açsam korkuyor hemen tepkileri öyle yani bende napayım hani 14 ay oldu diyorum tedavisi ne işe başlayalım anca olur belki daha uzar diyorum yaşımızda gençken ben 25 eşimm27 yaşında

Sanırım bu çocuk konusunda böyle. Başka hiçbir konuda geri durmaz ama ne zaman test konusunu açsam korkuyor hemen tepkileri öyle yani bende napayım hani 14 ay oldu diyorum tedavisi ne işe başlayalım anca olur belki daha uzar diyorum yaşımızda gençken ben 25 eşimm27 yaşında
Yaşın genç korkma prosedür gereği test vermen lazım yoksa tedavim ilerlemiyor diyin. Biraz trip atın ne bilim kavga bile çıkarmanız lazım ne saklıyorsun diye ama onu da yapmayın güzellikle anlatın bende bırakıyorum tedaviyi diyin sen çocuk istemiyorsun vs anlatın benim eşim benden önce davrandı üroloğa gittik. Ultrason ve testler verdik varikosel de olabilir eşinizde küçük bi ameliyatla düzeltiyorlar ama eşinize bundan bahsetmeyin ama geç kalıyorsunuz

Yaşın genç korkma prosedür gereği test vermen lazım yoksa tedavim ilerlemiyor diyin. Biraz trip atın ne bilim kavga bile çıkarmanız lazım ne saklıyorsun diye ama onu da yapmayın güzellikle anlatın bende bırakıyorum tedaviyi diyin sen çocuk istemiyorsun vs anlatın benim eşim benden önce davrandı üroloğa gittik. Ultrason ve testler verdik varikosel de olabilir eşinizde küçük bi ameliyatla düzeltiyorlar ama eşinize bundan bahsetmeyin ama geç kalıyorsunuz
Farkındayım yani hormonlar bile her an değişiyor ileride bende de sorun olabilir en azından şuan yokken biyerden başlanması lazım Eşimle artık ciddi ciddi bu konuyu konuşucağım ha yok olsada olur olmasada hala gitmiyorum diyorsa ozaman kendi bilir ben zaten gitmeyi ramazanda bıraktım biliyor dedim bidaha gitmeyecem doktor eşin test vermeden gelme dedi dedim

Back
X