• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sonsuzum0101

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
511
376
23
35
Merhaba arkadaslar benim iki cocugum var ilk cocugumda alti ay gebe kalmadim klomen verdi doktor derken belki sacma gelecek size ama gidip gobegimi kaldirttim siz belki adini farkli biliyorsunuz ama tesadufmu bilmem o ay hamile kaldim ama yapan kisiyi dikkatli secmek lazim benim gittigim kadin yasli ve hamileler gitse cinsoyetini bile eliyle biliyor paylasmak istedim sizinle ilk gebeligimi ikincisi kendiliginden oldu

O nasıl oluyo yardımcı olur musun.nerede oturuyorsun acaba. Ben burada yeniyim biriyle konuşmasam kafayı yicem

Allah aşkına canlı olarak sohpet etme imkanı yok mu birileri yönlendirsin nolur

Merhaba arkadaslar benim iki cocugum var ilk cocugumda alti ay gebe kalmadim klomen verdi doktor derken belki sacma gelecek size ama gidip gobegimi kaldirttim siz belki adini farkli biliyorsunuz ama tesadufmu bilmem o ay hamile kaldim ama yapan kisiyi dikkatli secmek lazim benim gittigim kadin yasli ve hamileler gitse cinsoyetini bile eliyle biliyor paylasmak istedim sizinle ilk gebeligimi ikincisi kendiliginden oldu
Ordamisın arkadaşım nolur bi yardımcı ol çok yoruldum gözümde her gün yaş

Evet bende gittim kadın karnıma dokunur dokunmaz ooo sende çok enfeksiyon var demişti haketende 1 yıldır idrar Yolu enfeksiyonu ile boğuşuyorum. Göbeğimde düşmüş kaldırmaya çalıştı ama bırakmadım kastım kendimi üç kere gelmen gerekiyor dedi ama bi kere tek gittim eşimde İnanmıyor böyle şeylere

Çaresizlikten biriyle konuşma ihtiyacı duyuyorsun fakat kime inanacaksın güveneceksin insan bilmiyor.

Bende bebek istiyorum ama her gün ağlamaktan yoruldum dua ediyom istiğfar çekiyom o kadar zor ki çeken bilir
Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın.malesef bugün yaptığım tüp bebeğin tutmadığını kimsayal gebelik geçirdiğimi öğrendim zor süreç allah yardımcınımız olsun

Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın nezmandır isttyorsunz benmde olmadı dusukten sonra 1 yıldr

Teşekkür ederim birileri yazdı Rabbime hamdü senalar olsun birileriyle yazışmak ne güzel zindanlardaymışım gibiydim

Evet cok zor beklemek ama bende aylardır haayal kırıklıkları aglama nobetlerı ama sonra anladımkı butun guzel seyler beklemedğin anda gelıyor kafadan atmak mesele dusunmemek hayrlı zmanda olcak ınsallah rabbımın hazınesı boll demmekkı daha zamanı var olsun gec olsun guc olmasın degılmı??

Ben 1seneden fazla istiyorum.bana kalsa ömrümde hep anne olmayı istedim ama evlendim evleneli her ay adet olunca dünya başıma yıkıldı durdu. Krndi gelinimiz evladını bana çok görür oldu bugün ne ağladım anlatamam

İnsallah bıgun kendı evladınıznı seversınız benmde gorumcem cocuklarını gozumun içine içine sokuyor ama sabredıyorum insaaşlah bu yaşları gunahlarımza kefaret

Evet cok zor beklemek ama bende aylardır haayal kırıklıkları aglama nobetlerı ama sonra anladımkı butun guzel seyler beklemedğin anda gelıyor kafadan atmak mesele dusunmemek hayrlı zmanda olcak ınsallah rabbımın hazınesı boll demmekkı daha zamanı var olsun gec olsun guc olmasın degılmı??
Kafamdan atabilsem belki ama onu yapamıyom her gün bi umut her an bi umut yaşıyom adet oluyom dünyalar başıma yıkılıyo sesimi kimse duymasın die yatağa gömülüyom gözlerim şişiyo çaresizce susup kalıyom

Yapmayın bende oyleydım attığım her adımda bebek dusunuyordum hamıle haberı duydugumda kendıme gelemıyordum ama sonra dank ettı biz nekadar istesekte raabbımn istegı zaman olucak o herseyı en iyi bilendır karıncanın ayak sesını işetene yönel içini ferah tut doktor olumsuz konsmadysa umidini kesme

İnsallah bıgun kendı evladınıznı seversınız benmde gorumcem cocuklarını gozumun içine içine sokuyor ama sabredıyorum insaaşlah bu yaşları gunahlarımza kefaret
Inşallah inşallah.ama bi gelin değil görümcemde yaptı Allahım Rabbim nolur herkese salih evlat ver içinde de bana yarabbi nolursun habibin hürmetine nasip et

Yapmayın bende oyleydım attığım her adımda bebek dusunuyordum hamıle haberı duydugumda kendıme gelemıyordum ama sonra dank ettı biz nekadar istesekte raabbımn istegı zaman olucak o herseyı en iyi bilendır karıncanın ayak sesını işetene yönel içini ferah tut doktor olumsuz konsmadysa umidini kesme
Rabbim seni mutlu etsin inşallah çok saol.ama bazen kaldıramıyom ağlama nöbetlerine giriyom kimseye açılamıyom kafayı yiyorum gücüm takatim bitiyo. Rabbim sana kurban olayım nolur yardım et herkese anne olmak isteyen her kuluna nolur Rabbim

Amin kardesm cumlemıze insallah bu mubarek gecede sabır cokca sabır kafadann atmaya calısın el işi mesgele bulun kendınze cıkın yuruyun eşinze zaman ayrın

Hayat kısa neden zehır edelım bu hayatı evlenmek ısteypte evlenemeyen var cok sukur bı yuva kurduk elbet sabrın sonunda bızde gulucez

Back