• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Klomen 'le beraber gynositol balık yağı ve östrojen içiyorum. Doktorumun önerisiyle.:KK55:
Bende gunde iki tablet folik asit kullanıyorum canım geçen ay doktor bana baya ilaç yazmıştı bebek tedavisi için bu ayda klomen ile başlayalım dedi bakalım nasıl olacak inşallah başka tedaviye gerek kalmadan hamile kalabilirim çok kafaya taktığım bir durum aslında çokta stres yapıyorum

Bende gunde iki tablet folik asit kullanıyorum canım geçen ay doktor bana baya ilaç yazmıştı bebek tedavisi için bu ayda klomen ile başlayalım dedi bakalım nasıl olacak inşallah başka tedaviye gerek kalmadan hamile kalabilirim çok kafaya taktığım bir durum aslında çokta stres yapıyorum
Işte herkes stres olmayınca olur diyor sakin kalıp başka şeylere odaklanmak lazim. Inşallah hepimiz bu ay sağlıklı bir şekilde hamile kaliriz:dua:

Işte herkes stres olmayınca olur diyor sakin kalıp başka şeylere odaklanmak lazim. Inşallah hepimiz bu ay sağlıklı bir şekilde hamile kaliriz:dua:
Düşünmeden edemiyorum canım işte burda çok araştırıyorum acaba böyle olupta hamile kalan varmı diye ama tabiki stres ten uzak olmalıyız morelimizi hic bozmamalıyız

Merhaba kızlar bende 3 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. Pko var adet düzensizliğim çok tedavi gördüm hep süreç olumluydu ama gebelik olusmadi. Sureclerimde klomen/gonalf+femara+catlatma iğnesi/ rahim filmi (hsg) çekildim en son 17 temmuz da ameliyat oldum.( Laparoskopi) eşimin testler yapıldi ileri hızda ve morfoloji sıkıntısı (morfolojisi 3)var. Benim ameliyat im çok iyi geçti cok şükür doktor hatta şuan herseyin iyi durumda 6 ay içinde gebelik bekliyorum senden dedi ama adetlerim düzensiz 35 gün oldu hala gelecek adet olursam klomen e baslayayim diyorum hayırlısıyla...

Merhaba kızlar bende 3 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. Pko var adet düzensizliğim çok tedavi gördüm hep süreç olumluydu ama gebelik olusmadi. Sureclerimde klomen/gonalf+femara+catlatma iğnesi/ rahim filmi (hsg) çekildim en son 17 temmuz da ameliyat oldum.( Laparoskopi) eşimin testler yapıldi ileri hızda ve morfoloji sıkıntısı (morfolojisi 3)var. Benim ameliyat im çok iyi geçti cok şükür doktor hatta şuan herseyin iyi durumda 6 ay içinde gebelik bekliyorum senden dedi ama adetlerim düzensiz 35 gün oldu hala gelecek adet olursam klomen e baslayayim diyorum hayırlısıyla...
adet düzensizliği benim de başıma bela maalesef hangi gün adet olacağımı hiç bir zaman kestiremedim.

Kendimden bahsedeyim 1 yılı aşkın süredir evliyiz ve korunmuyoruz. Pcos tanım var fsh lh değerlerim bozulmuş. Hsg çekildim. Biraz küçük olduğu ve gebelikte düşük ihtimalim olduğu söylendi. Hiç hamile kalmadım. 6 ay protestan ve gynositol kullandım. Cevap alamadım. Doktorum Klomen ve catlatma iğnesi tedavisine başladı. Bugun klomenle 5. Günüm. Adetimin 2. Günü başladım çarşamba günü yumurta takibi için doktor randevum varr. Benim bu şekilde haydi bebis isteyenler toplaninn:KK55:
Benimde doktor ovulasyon takibi yapalım dedi. 10.gün ultrasona baktığında hiç büyüyen folikül göremedi. Pco gördü sadece :( O sebeple iptal etti. Adetin 2. Günü baktığında basit kistim vardı. O yok olmuştu. Adet görünce gideceğim Klomen başlayacağız .hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Benimde doktor ovulasyon takibi yapalım dedi. 10.gün ultrasona baktığında hiç büyüyen folikül göremedi. Pco gördü sadece :KK43: O sebeple iptal etti. Adetin 2. Günü baktığında basit kistim vardı. O yok olmuştu. Adet görünce gideceğim Klomen başlayacağız .hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Daha yeni senin de haberleşip konuşuruz. Inşallah hakkımızda hayırlı güzel haberler aliriz

Back