• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimden bahsedeyim 1 yılı aşkın süredir evliyiz ve korunmuyoruz. Pcos tanım var fsh lh değerlerim bozulmuş. Hsg çekildim. Biraz küçük olduğu ve gebelikte düşük ihtimalim olduğu söylendi. Hiç hamile kalmadım. 6 ay protestan ve gynositol kullandım. Cevap alamadım. Doktorum Klomen ve catlatma iğnesi tedavisine başladı. Bugun klomenle 5. Günüm. Adetimin 2. Günü başladım çarşamba günü yumurta takibi için doktor randevum varr. Benim bu şekilde haydi bebis isteyenler toplaninn:KK55:

Merhaba canım hoş geldin
Bende klomen tedavisine başladım bu ay 4. Günüm bugün . Reglin 3.gunu basladim haftaya çarşamba randevum var bakalım çatlatma iğnesinden henüz bahsetmedi doktorum banada rahimin kucuk ve hamile kalırsan da düşük riskin yüksek dedi bakalım hayırlısı herkes için ☺☺

Merhaba canım hoş geldin
Bende klomen tedavisine başladım bu ay 4. Günüm bugün . Reglin 3.gunu basladim haftaya çarşamba randevum var bakalım çatlatma iğnesinden henüz bahsetmedi doktorum banada rahimin kucuk ve hamile kalırsan da düşük riskin yüksek dedi bakalım hayırlısı herkes için ☺☺
Baya ortak noktamız varmış. Çarşamba ikimizde güzel haberler alırız insallah

Back