- 29 Haziran 2018
- 150
- 128
- 23
- 31
- Konu Sahibi minnaktosba
Hepinize merhabalarr. Dertlesmek ve desteklesmek için bu başlığı açıyorum. Birbirimize moral olup güzel günler görelim insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya ortak noktamız varmış. Çarşamba ikimizde güzel haberler alırız insallahMerhaba canım hoş geldin
Bende klomen tedavisine başladım bu ay 4. Günüm bugün . Reglin 3.gunu basladim haftaya çarşamba randevum var bakalım çatlatma iğnesinden henüz bahsetmedi doktorum banada rahimin kucuk ve hamile kalırsan da düşük riskin yüksek dedi bakalım hayırlısı herkes için ☺☺
Inşallah canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseBaya ortak noktamız varmış. Çarşamba ikimizde güzel haberler alırız insallah
Tabi ki elimden geldiğince cevaplarimSana bu konuda aslında bişey sormak istiyorum
Ne zaman belli olcak sonucun kaç gün kaldiSelam.kizlar bende bu ay gonal f ile yumuetlar buyudu ve catlamis sonucu bekliyorum
Şuan klomen kullanırken ilişkiye girilmeli mi bir bilgim yok doktorum bu konuda bilgi vermediTabi ki elimden geldiğince cevaplarim
Şuan klomen kullanırken ilişkiye girilmeli mi bir bilgim yok doktorum bu konuda bilgi vermedi
Benim doktorum şuan farketmez, benim dediğim gün uygun şekilde olması yeterli demisti. Bir zarari olacagini sanmiyorumŞuan klomen kullanırken ilişkiye girilmeli mi bir bilgim yok doktorum bu konuda bilgi vermedi
Teşekkürker canımBenim doktorum şuan farketmez, benim dediğim gün uygun şekilde olması yeterli demisti. Bir zarari olacagini sanmiyorum
Yarın son 5 .gün bitmek uzere sabirsizlikla doktorun yanina gitmeyi bekliyorumm girebilrisin ben giriyordum bı sakıncası yok
Teşekkürker canım
Ilk Klomen ayın miydi canimYarın son 5 .gün bitmek uzere sabirsizlikla doktorun yanina gitmeyi bekliyorumm
Merhaba klomenle mı hamile kalmistinizgirebilrisin ben giriyordum bı sakıncası yok
Merhaba klomenle mı hamile kalmistiniz
Anladımm hadi inşallah bu ay olur ozmanyok ben daha hamile kalamadım hic 2. ayım klomende
Evet tatlmIlk Klomen ayın miydi canim