Bebek isterken aslında nasıl bir sınavdan geçtiğinizi hiç düşündünüz mü?

rabbim bu sınavda hepimize güç, kuvvet, sabır versin.İnşallah hepimiz yavrularımıza kavuşur sınavımızı başarıyla geçeriz. a.s.

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE TÜP BEBEK İSTİYORUM ama ben vajinusmus hastasıyım ve anestezi alamadan uygulamaları yaptıramam 2 negatif aşılama oldum ama eşimin spermlerinin %97 sinde yapı bozukluğu varmış doktor tüp bebek yapılmasını uygun gördü sorum şu benim kaç kez anestezi almam gerekicek yani kaç kez vajinal yoldan muayne yada işlem yapılıyor
ben iki sınavdan geçiyorum rabbim yardımcımız olsun

pitos25 cnm tüp bebek te yumurta toplama sirasinda genel anestezi uygulaniyor .
Fakat ebriyolari transfer esnasinda anesteziye gerk yok .
Cünkü bu islem agrisiz ..
Bazi muayenler var yumurta ogunlasmasini kotrol etmek icin ultrason aletiyle ..
Senin durumunda cok zor cnm .. Allah yardimcin olsun .. Vajinusmus icin tedavi görüyor musun ?
Dilerim hersey gönlünce olur :) ... :1hug:

Son düzenleme:
transferide yaptıramamki ben yani oraya dokunduramam bile ama rahim filimide çektiremedim gerek varmıki evet yıllardır tedavi görüyorum ama sonuç hep aynı sağol iyi dileklerin için

böyle durumlarda muayene sırasında da anestezi uyguluyorlar diye biliyorum canım
çünkü defalarca muayene oluyor alttan ultrasonla..

tuğba cnm o kadar güzel yazmışsınki diline sağlık bende bebek hasretiyle yananlardanım 3.5 yıllık eyliyim 2 yıl korunduk hep boşu boşuna keşke diyorum ama keşkeler fayda etmiyor cnm 1.5 yıldırda gitmediğim hast.dr kalmadı sorun vardı yani sorunlar vardı eşimde varikosek ve bende yumurtalık rezervimde yavaşlama vardı 07/09/2007 den bu yana 1 kez aşılama 1 tüp denememizde sonuç pozitif ve sonra düşükle sonuçlandı 2 tüp denememiz yarıda iptal 3 tüp denememiz yumoşlarımın laburatuar ortamında gelişimi durdu sınanıyoruz cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin şimdi 4 tüp denemesini
ise kurbandan sonra rabbim nesip ederse inşallah son bulur ve sınavı bende başarı ile geçerim canlarım
sizlerin dualarına ihtiyacım var allaha emanet olun...görüşmek üzere.

mrhaba cennet kokulum neden bu kadar karamsarsın cnm bende senin gibi anne olmak için neler vermezdim diyorum cnm bk sende sorun ne bilmiyorum ama yaşın kaç bana soracak olursan ben
35 yaşına girdim ve yumurtalıklarımda yavaşlama var ve bende bende üst üste yumurta takibi aşılam
derken 3 kez tüp bebek denedik ve yumurta 1 tüp başardık derken düşükle sonuçlandı 2 tüp denememiz iptal 3 tüp bebek denememizde ise yumurtalarım topalandı ama laburatuar ortamında
gelişimi durdu ne yapalım cnm herşey bizim için allah büyüktür sana dedikleri gibi banada eltim
aynı şeyleri yapıyor hiç çocuğunu görmemiş gibi öpe öpe çocuğu harap ediyor dünya tatlısı felan fılan işte baksana şu güzellige demeleri acayibime gidiyor ben zaten çocuk delisiyim biliyor ama bile
bile garip garip davranıo ne yaparsın cnm allah büyüktür ve birgün bu güzel duyguyu bizede tattırsın
inşallah umudunu yitirme allaha emanet ol...

kızlar bu topiği hergün okuyorum ve hergün gözümdeki yaşları engelliyemiyorum ama inanıyorumki ALLAH büyük ve bir gün bizide sevindiricek..bizde birgün anne olmayı başaracağız.ALLAH ın izniyle başaracağız İNŞALLAH..

Selamm inşş rabbim sabredenlerle beraberdirr göreceksinizz mutlulukk bi an çalacak kapinizii... Ne olurr üzme kendini..... O dilerse olurr inann ve içini ferahh tutt kucağimna alinca unutup gadeceksinn bu sikintili günlerii inşş ..... Dualariniz makbull yureğinizz ferahols.......................

arkadaslar bende hep aksini düşünenlerdenim......
evliligim sonucta bebek olsada olmasada devam edecek......
evlendigim gün ilk önce bebegim olsun dedim.....birtanecik olsun ondan sonra korunurum dedim.....
şimdi 3yaşında bır kızım var ve dıyorum ki iyiki beklemedim iyiki hemen yaptım......
bazıları hemen yaptım diye kızdı umursamadım bile....
bebek beni delirtsede iyiki yapmışım dıyorum......
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.....

mrb nehir...aslında o yazıyı yazana kadar hala bir umudum vardı.ama o gün düşündüm de neden her seferinde yıkılıyoruz?uğraşıyoruz?YA BU SEFER OLURSA DİYORUZ...
madem her seferinde yenilicem,dr.lar bunu bir sebep bulacak ve allahtan ümit kesilmez o yüzden ben bu savaştan cekiliyorum....
tedaviye başladığım zamanlarda kıyafetlermi yada programımı bile bebeğime göre yapıyor ve negatif sonuçtan sonra çok yıkılıyordum.artık eşim ve kendim için için bu hayata katlanıyorum.tabi ki allah verirse bebeğimi sevinçle kabul edicem.söylemek istediğim şu anladım ki:ne kadar zorlasam uğraşsam da allah isteyince oluyor.yoksa kendimi aşamıyorum.ağlıyorum.aşırı mutsuzluk yaşıyorum...polyannacılık oynamak daha iyi geldi bana.
böyle hayat daha katlanılır o yüzden yazdım canım.tabiki bu benim düşüncem.....(kademeli bir infertil çift i olarak).............bu cümle bana çok agır geliyor.......İNFERTİLLLLLL
desteğin için teşekkürler....
tüm arkadaşlarıma nefret ettiğim ve yerine başka kelime bulamadığım SABIRRR diliyorum...

selamm inşş sabır zordurr ama meyvesi tatlıdırr sen de sevinecekk inşş mutlu olacaksınn umutt etmektenn vazgeçme canımm neyın ne zaman olacağı kime ne imtıhann yazılmışş bilemiyoruzz inş herşeyy gönlünce olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım arkadaşım senin yazını dün okudum ve inan ağlamaktan cevap yazacak gücü bile bulamadım kendimde acını içimde hissettim .Çok zor biliyorum ama sana sonsuz sabır diliyorum .Biliyomusun dün gece oğlumu uyutmak için yatak odasına gittiğimde kapıyı örttüm ve onunla konuştum seni anlattım kucağımda kokusunu içime çekerken gözyaşlarımı tutamadım yine, birlikte dua ettik : dua et olum ne olur o teyzeninde senin gibi bir meleği olsun dedim içi yanan bebeğinin hasretiyle yanıp tutuşan bütün teyzeler bebişlerine kavuşsun acıları dinsin dedim. Rabbim ne olur benim acımı dindirdin onlarınkinide dindir .Ver yavrularını onlarda bu cennet meyvesini tatsın onları boynu bükük mahsun bırakma diye dua ettim .senağlamaHiç çıkarsız menfaatsiz bir kulun hiç tanımadığı başka bir müslüman için ettiği dua kadar samimisi yoktur galiba .Dilerim Rabbim dularımızı karşılıksız bırakmaz.Hepiniz meleklerinize kavuşursunuz İnşallah .
cennet kokulum, nurtanesi-16, nehir,pınk rose,Seybay ve ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım hepiniz için her gece dua ediyorum .Rabbim İnşallah birgün sabrınızın mükafatını verecek.Sevgilerimle:1hug:

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım o kadar guzel anlatmışsınkı canım benım .bende aynı 4 yıllık evlıyım 3 yıldır olmuyo ustelık sebebı bılınmeyen ınfertılıte o kadar zorkı bol bol dua edelım

Canım ben bunu nasıl atlamışım yazını daha şimdi okudum ve tüylerim diken oldu havada kaldı içim titredi okurken ben belki anne oldum meleğime kavuştum ama hala atamadım o içimdeki acıları unutamıyorum yaşadıklarımı ve okuduğum her yazıda kendimden bişeyler buluyorum .Senin eşindeki problem sperm sayısnın düşüklüğümü test sonucu nasıldı benim eşiminde sperm saysı ve kalitesi çok düşüktü ama bak herşeyin bir çaresi bir çözümü var siz mikro yaptırdınızmı canım İnşallah Rabbim sizin derdinizinde dermanını verir.Bu zorlu imtihandan yıldızlı pekiyi alman umuduyla .a.s.

insan gerçekten kimin dost kimin bencil olduğunu görüyor.artık çevrem o kadar temiz ki..gereksiz ya da hatır için katlandığım,kıramadığım ama muhabbeti hiç beni sarmayan yüzeysel arkadaşlardan çokşükür bu olayla sıyrıldım. en temizi görüşmemek bence. zaten sinirler bozuk,alıngan oluyoruz.bi de onlara rol yapmak acayip bunaltıyo. ben artık o tip insanlarla goruşmüyorum..ne gerek var ki daha çok uzuleyim,sıkılayım..sadece bebek mevzularında deil..genel anlamda da.arkadaşlar bu donemde kendinizi bile bile sıkmayın.mecbur olmadıkça kendinizi istemediğiniz bişyi yapmaya zorlamayın.

Allahim yardimci olsun arkadaslar demekten baska ne yapabilirim......Kendim de senelerce ugrasarak bir sonuc alamayanlari yanindayim gelecegim de ne olacagi belli degil.Yanimda beni destekleyen en yakin insan esimin destegi sonuna kadar verebilecegine de inanamiyorum.

Hayatimiz kolay degil en azindan ayaktayiz ve basrmaliyiz.Mutlu olabilmeliyiz.Allahim yardim edecek.Cocuklu olmanin mutlaka bir yolu vardir.

Allahim herseyin hayirlisi nasip etsin.Allahim hepimize yardimci olsun.........................

kuka cığım sana katılıyorum canım.hayatımızı çocuğumuzla güzelleştirmek istiyoruz hepimiz,ama dengesizler çıkıpta laf olsun diye konuşunca çok üzülüyorum bende..hele yakınındaki insanlar söyleyince çok acı oluyor,kırıcı olmaktansa uzaklaşmayı mümkün olduğunca uzak durmayı tercih ediyorum..ALLAH büyük hepimizi birgün sevindirecektir bize sebat etmek düşüyor canım,maalesef ki..

ben çoook acı çekiyorum................
kendimi anlatamıyorum.4yıl sonunda kendimi anlatmayıda bıraktım.artık herkesle buna ablam ve kardeşimde dahil mesafeliyim.faydasını da gördün.
nurtanesi seni taklit ettim.kardeşimin bebeğinin kulagına dedim ki''teyzecim benim bebeğim nerde?onu görüyorsan eger söyle anne ve babası onu tutku derecesinde hasret!.bunları ona ilet teyzecim ''dedim.oda gülümsedi.söylemişmidir acaba bebeğime.........?
kendimi durmadan koşan ve açık kapıyı bulamadığım bir kutuda hissediyorum.
ne olcak benim bu halim?????????????????????
gözyaşlarım sizde beni terk ediyosunuz...................
bebeğim ne olur yeter artık bekletme............
DİĞER BEBİŞLER BU LAFIM SİZLEREDE NE OLUR ÜZMEYİN BİZİM GİBİ EŞİNE TUTKUYLA BAĞLI OLAN ANNELERİ.................
ARKADAŞLARIM HEPİNİZE BENDE DUA EDİYORUM...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…