Bebek isterken aslında nasıl bir sınavdan geçtiğinizi hiç düşündünüz mü?

Canım ben bunu nasıl atlamışım yazını daha şimdi okudum ve tüylerim diken oldu havada kaldı içim titredi okurken ben belki anne oldum meleğime kavuştum ama hala atamadım o içimdeki acıları unutamıyorum yaşadıklarımı ve okuduğum her yazıda kendimden bişeyler buluyorum .Senin eşindeki problem sperm sayısnın düşüklüğümü test sonucu nasıldı benim eşiminde sperm saysı ve kalitesi çok düşüktü ama bak herşeyin bir çaresi bir çözümü var siz mikro yaptırdınızmı canım İnşallah Rabbim sizin derdinizinde dermanını verir.Bu zorlu imtihandan yıldızlı pekiyi alman umuduyla .a.s.

sayı 2 milyon
ileri harejetli sperm yok
sadece yerinde hareketli var ve o da her tahlilde 4 tane ya da 5 tane çıkıyor
bir kez mikroenjeksiyon denedik evet
fakat bölünme olmamıştı o nedenle çok geç oldu transfer
yeniden denemeyi düşünüyoruz seneye artık

Sevgili arkadaslar! Insallah bu dualarimizi Allahim kabul eder insallah cocuklu olabiliriz.Umut isigini sondurmeyin.Hic kolay degil.Secim bizde olsaydi neler yapardik Allahin takdiridir.

pink-rosecigim zarar verecek lerden en dogru cozum uzaklasmaktir.....Sonuna kadar ugrasmaliyiz yikiliriz kalkariz umut ederiz soner tekrar umut isigini yakariz hayatimiz budur..

son gunleri herkez guzel konusuyor Allah -Allah diyorum. Bu da bir guzel haberin belirtisidir diye kendimi avutuyorum.Inanmamiz gerekir.Bir caresi olmali. Cikar yol acilacak kapi olmali.Mutlaka olmali. Insallah Allahim nasip eder.

Allahim insalla

Canım arkadaşım senin yazını dün okudum ve inan ağlamaktan cevap yazacak gücü bile bulamadım kendimde acını içimde hissettim .Çok zor biliyorum ama sana sonsuz sabır diliyorum .Biliyomusun dün gece oğlumu uyutmak için yatak odasına gittiğimde kapıyı örttüm ve onunla konuştum seni anlattım kucağımda kokusunu içime çekerken gözyaşlarımı tutamadım yine, birlikte dua ettik : dua et olum ne olur o teyzeninde senin gibi bir meleği olsun dedim içi yanan bebeğinin hasretiyle yanıp tutuşan bütün teyzeler bebişlerine kavuşsun acıları dinsin dedim. Rabbim ne olur benim acımı dindirdin onlarınkinide dindir .Ver yavrularını onlarda bu cennet meyvesini tatsın onları boynu bükük mahsun bırakma diye dua ettim .senağlamaHiç çıkarsız menfaatsiz bir kulun hiç tanımadığı başka bir müslüman için ettiği dua kadar samimisi yoktur galiba .Dilerim Rabbim dularımızı karşılıksız bırakmaz.Hepiniz meleklerinize kavuşursunuz İnşallah .
cennet kokulum, nurtanesi-16, nehir,pınk rose,Seybay ve ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım hepiniz için her gece dua ediyorum .Rabbim İnşallah birgün sabrınızın mükafatını verecek.Sevgilerimle:1hug:

canım arkadaşım allah senden razı olsun en güzeli de bu biliyormusun Hiç çıkarsız menfaatsiz bir kulun hiç tana.s.ımadığı başka bir müslüman için ettiği dua kadar samimisi yoktur

tüm yazılanları okudum ve her yazıda kendimi buldum duygulandım öncelikle rabbim tez zamanda bebeklerimizi gönderir inş. bu çok büyük bir sınav yıllarca dr gittim geldim elim boş hala 11 yıllık evliyim hepiniz bilirsinizki maneviattan sonra maddi boyutuda çok zahmetli bir sınav içindeyiz yıllarca tatilimden yeri geldi boğazımdan giyimimden kestiğim rızkımı bu uğurda harcadım elimde kalan bir hiçti yumurtlama takipleri aralarda mola sonra kendi isteğimle direk tüp bebek yaptırdım t.b başlarken kist çıktı 1 ay sonraya ertelendi tedavim o 1 ay umutsuz şekilde geçirdim neden diye sordum hep kendimede eşimede haksızlık etmiştim oysa 10. yıl içinde 1 ay sonra meleğimmeğerki tutunacakmış annesine gaybı bilemezdimki evet tüp bebekte ilk denemem ve pozitifti benden mutlu varmıydıki dünyada yıllarca küstüğüm hayatla barışmıştım ayaklarım yere basmıyordu bulutların üzerinde uçuyordum adeta tüm renkler çiçekler her şey çok güzeldi 10. haftamızdaydık kanamam olmuştu hayır gidemezsin beni bırakamazsın eskisi gibi yine hayata küsmek istemiyorum lütfen bırakma beni allahım yardım et bir yandan ağlıyor bir yandanda dua ediyordum hast gittik bebeğimi gördüm ordaydı bırakmamıştı çok şükür yatmam gerekiyordu yatmazmıyım hiç yeterki beni bırakma meleğim 17. haftaya kadar yattım kontrole gittiğimde tehlike geçmişti her şey güzeldi çok şükür rahat bir nefes aldım araya ramazan bayram girmişti bayram sonrası kontrolüm vardı fakat bayramın son günü 20. haftamızdaydık yine kanamam oldu hast gittiğimde kalbi durmuş meleğimin nasıl olurdu hani her şey yolundaydı nasıl bir sınavdıki bu onun yokluğundaki nden daha fazla yandı içim halada yanmakta atlatmış değilim bu travmayı yaşıyorum öylesine aylar sonra bir sınav daha kardeşim 2. hamile kalmış acım taze diye benden saklamışlar aylarca şu an son haftaları ben yeni öğrendim bebeğimi kaybedeli 9 ay bitti 10. aydayım ve hamile kalamadım sebepsiz infertiliteymiş sebep yoksa niye normal yoldan hamile kalamıyordum buda bir sınav tedavilerle nereye kadar gidicem ne zaman sağlıkla kucağıma alacaktım eşimin gözündeki o parıltıyı bir kez daha görecekmiydim bu kez kucağımıza alıp bu bizim deyip sevinç gözyaşları dökebilcekmiydik bu sınavdan ne zaman yıldızlı pekiyi alacaktık hala beklemekteyiz ümitsiz değilim sadece yoruldum beklemek sabretmek gerekiyor biliyorum fakat bazen olmuyor etrafımda bu sınavı yaşayan yok sizlerede olduğu gibi onların sözleri teselli olmuyor daha fazla sinirlendirip isyana yöneltiyorlar yok hayırsız olabilirmiş yok sakat olabilirmiş yok ya kucağına alsaydın daha zor olurmuş vs vs çok uzattım bu saatte duygulara gem vurulmuyor daha paylaşacak çok şey var aslında neyse sözün kıssası şu anda çok mutsuzum ama pes etmicem son nefesime kadar inş bir gün burdan güzel haberler vermek dileğiyle kader arkadaşlarım

tüm yazılanları okudum ve her yazıda kendimi buldum duygulandım öncelikle rabbim tez zamanda bebeklerimizi gönderir inş.

Arkadaşım seninle aynı duyguları yaşıyoruz allah gönlümüze göre versin...bu duygular daha iyi anlatılamazdı...:emir_bebek:

X