Canım arkadaşım senin yazını dün okudum ve inan ağlamaktan cevap yazacak gücü bile bulamadım kendimde acını içimde hissettim .Çok zor biliyorum ama sana sonsuz sabır diliyorum .Biliyomusun dün gece oğlumu uyutmak için yatak odasına gittiğimde kapıyı örttüm ve onunla konuştum seni anlattım kucağımda kokusunu içime çekerken gözyaşlarımı tutamadım yine, birlikte dua ettik : dua et olum ne olur o teyzeninde senin gibi bir meleği olsun dedim içi yanan bebeğinin hasretiyle yanıp tutuşan bütün teyzeler bebişlerine kavuşsun acıları dinsin dedim. Rabbim ne olur benim acımı dindirdin onlarınkinide dindir .Ver yavrularını onlarda bu cennet meyvesini tatsın onları boynu bükük mahsun bırakma diye dua ettim .senağlamaHiç çıkarsız menfaatsiz bir kulun hiç tanımadığı başka bir müslüman için ettiği dua kadar samimisi yoktur galiba .Dilerim Rabbim dularımızı karşılıksız bırakmaz.Hepiniz meleklerinize kavuşursunuz İnşallah .
cennet kokulum, nurtanesi-16, nehir,pınk rose,Seybay ve ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım hepiniz için her gece dua ediyorum .Rabbim İnşallah birgün sabrınızın mükafatını verecek.Sevgilerimle:1hug: