Bebek istedikten kaç ay sonra oldu

7.aydayız
2 kimyasal geçirdim.
Son 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum herhangi bir sorunum da yok şükür ama tutmuyor maalesef ve aksine ovü testiyle aşırııı stresli olduğumu farkettim. Sürekli düşün planla ha oldu ha olacak derken çok kasıyoruz kendimizi. Bu ay tutmadıysa artık salıcam valla sıkıldım artık ümit etmekten. Ovü testine de son verdim en iysi böyle bence

Bak gerçekten en doğrusu bu olacak bende öyle yaptım FLO uygulamasi var adet tarihini yazıyosun yumurtlamanin zamanlarını gösteriyor ben ordan yaptım ama takmayarak çünkü neyi çok istersek rabbim bizi onunla siniyor

Takvime göre yumurtlamıyorum bazen gün kayıyor diye ovü yapıyodum ama boşver hakkaten düzenli ilişkiyle kafan rahat dene olursa olur kafasındayım şuan balım. Çok haklısın gerçekten öyle. Biz 6 senelik evliyiz 5 sene istemedik şartlardan ötürü şimdi istiyoruz ve olmadığı için kahroluyoruz böyle olunca da sınanıyoruz gerçekten

Evet düzenli olunca ilişki gerek bile kalmıyor ovalasyona

Çok çok geçmiş olsunnn

Kaç kilosonuzki

Kızlar ilişki şıklığım birgün ara şeklinde yumurtlama döneminde de üç gün araliksiz falan şeklinde birde işte altıma yastık koyma işi nebiliyim yememe dikkat etme yapıyorum ama bn evlnince kilo aldım kilodan dolayı mı acaba

Hamile olan arkadaşlar, bebek istedikten kaç ay sonra hamilelik haberini
1,5 yıldır bekliyorum hala olmadı 6 ay deneyin olmuyorsa doktora gidip hormon testi verin en azından bir sorununuz varsa erken teşhis edilir 1 yıl bekleyin diyorlar asla beklemeyin bebek işi artık zor kızlar hemen hamile kalınmıyor kalan var evet ama oran çok düşük

Sporu önerirler canım bol yürüyüş ile .

Bıraktım zaten canim benim yaş 28 ondan da stres yapiyorum içimde hep bı dusunce var işte geç mi kaldım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…