Bebek istedikten kaç ay sonra oldu

Merhaba, tam 3 sene sonra oldu ama rahmimde şekil bozukluğu varmış zaten. Rahim filmleri ameliyatlar derken 3 sene geçmiş,

Merhaba, tam 3 sene sonra oldu ama rahmimde şekil bozukluğu varmış zaten. Rahim filmleri ameliyatlar derken 3 sene geçmiş,
Merhaba özel değilse şekil bozukluğundan kastınız nedir? Benim de rahmim terse bakıyormuşta o yüzden sordum

Merhaba özel değilse şekil bozukluğundan kastınız nedir? Benim de rahmim terse bakıyormuşta o yüzden sordum
Y şeklindeydi rahmim, içeri doğru çatısı vardı ve gebelik oluşamıyordu. Zaten düşükle sonuçlanma riski de vardı. Ben de histeroskopi oldum bir defa ama düzelme olamadı tam, ikinci kez oldum ve gebelik oluştu doğal yolla elhamdülillah. Sizinkisi düzelebilen bir işlem mi, işin ehliyle görüşmenizi tavsiye ederim. Çok çok önemli bir konu. Ben Bülent Baysal ile görüştüm, ona emanet ettim kendimi, çok da memnun kaldım

Doktorum gebeliğe engel olmayacağını söyledi. Çok geçmiş olsun. Annemin de terst rahmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…