Bebek istedikten kaç ay sonra oldu

Peki afedersiniz hanımlar ilişki sıklığı nasıl olmalı hiç bir sorun sıkıntı yokken bu ovulasyon dönemini nasıl değerlendirmek gerekiyor
1 dolu 1 boş şekilden yumurtlama dönemine göre yapmıyorum adet bittiği günün ertesi günü başlıyorum adet gününde 3 gün önce bırakıyorum adet bittince yumurtlama zamanından 1 hafta yada 5 gün önce birakiyorum ovalasyona bakmadım hamile kaldığım ay yumurtalama dönemi FLO uygulamasinda takip ettim yumurtlama döneminde 1 gün dolu 1 gün boş şeklinde yani yumurtlama dönemi bittikten 3 gün sonra tekrar başlayıp adete yakın yine aynı 1 gün durup bı gün oluyodu

Bıraktım zaten canim benim yaş 28 ondan da stres yapiyorum içimde hep bı dusunce var işte geç mi kaldım diye
Bende 29 yaşındayım canım öyle düşünme nasip ne zaman olursa o zaman olur stres yapma kafanı dagitmak için farklı şeylerle ugras yürüyüş spor yap ben dil kursuna gidiyordum sonra eve gelip temizlik yapıp yürüyüş yapıp market alışverişi yapıp eve gelip yemek yapardım öyle öyle unuttugum ay oldu

O zaman yumurtlama dönemine 5 gün kala hiç bir şey yok yumurtlama günü bir dolu bir boş olarak yapılacak doğru mudur

O zaman yumurtlama dönemine 5 gün kala hiç bir şey yok yumurtlama günü bir dolu bir boş olarak yapılacak doğru mudur
Evet adet bitince başla yumurtalama dönemine 5 gün kala bırak yat uzan olayı hiç yapmadım ilişkiden sonra kalkıp oturdum 5 gün neden dersen spermin kalitesi için o kadar ara veriyodum

Evet adet bitince başla yumurtalama dönemine 5 gün kala bırak yat uzan olayı hiç yapmadım ilişkiden sonra kalkıp oturdum 5 gün neden dersen spermin kalitesi için o kadar ara veriyodum
Çok teşekkürler bat 1 mart eğer regl olursam bu yöntemi deneyeceğim canım

Çok teşekkürler bat 1 mart eğer regl olursam bu yöntemi deneyeceğim canım
İnşallah güzel haberler verirsiniz 30 dk günlük yürüyüş yapmayı deneyin bı de avakado yedim günlük o da fayda etti ve havuç tükettim günlük yumurta çatlaması için inşallah faydasi olur

Günaydın kızlar, bizim 10.ayda oldu çok şükür ama artık iyice umudumu kaybetmek üzereydim 1 yıl doluyor niye olmuyor diye üstelik hiçbir sorunumuz da yoktu ama her ay hayal kırıklığı.. Süreç kısa ya da uzun olabilir herkesinki farklı ama ortak olan şeyler iç huzur, spor ve beslenme. Ben pilatese başladım 2.ayda hamile olduğumu öğrendim, kesinlikle kilo verin, kaliteli beslenin ve pilates yapın.
Kızlar bu süreçte biz kendimize çok yükleniyoruz ama sperm değerlerinin yüksek olması da çok önemli, eşinize keçi boynuzu pekmezi yedirin sabah akşam yesin, kaynatın suyunu içsin, birlikte arı ürünleri tüketin (bal,polen,propolis karıştırın sabah akşam açken yiyin 1 kaşık) yumurta ve sperm kalitesini çok yükseltiyor. Her gün yürüyüş yapın mutlaka en az 15 20 dakika da olsa. İlişkiye regl bittiği gün başlayın, 2 ya da 3 güne bir ilişki olacak şekilde birlikte olun ve yumurtlama günlerinizi hissediyorsanız o günlerde 2 3 gün art arda birliktelik olabilir. Ovulasyon testi size strese sokuyorsa ve regliniz düzenliyse bence kullanmayın ama regliniz düzenli değilse kullanmakta fayda var. Ondan çıkardığımda bebiş oldu cümlesinde yanlış anlamayın benim o ayda da aklımdaydı yani aklımızdan tamamen silmemiz imkansız gibi bir şey ve bu normal merak etmeyin ben aklımdan silmedikçe hamilelik oluşmayacak ama nasıl sileceğim silemiyorum sürekli düşünüyorum demek ki yine olmayacak diye bir kısır döngüye giriyordum. Bir bebiş doğmaya karar verecekse doğacak merak etmeyin, sizin düşünüp düşünmemeniz sadece stres seviyenizi etkiler, düşündüğünüz halde pozitif bir şekilde işin içinden çıkabilmeyi öğreniyorsunuz süreçte. Market ürünlerini azaltmaya çalışın aşırı şeker tüketmeyin, vücudunuz daha sağlıklı ve huzurlu hale gelecek ve bir sıkıntı yoksa bebiş olacak zaten merak etmeyin demesi kolay demeyin kızlar ben de aynı süreci yaşadım çok iyi anlıyorum sizi o yüzden yardımcı olmak adına uzun uzun anlattım sormak istediğiniz başka şey varsa sorun mutlaka
Hamile olan arkadaşlar, bebek istedikten kaç ay sonra hamilelik haberini öğrendiniz

İnşallah güzel haberler verirsiniz 30 dk günlük yürüyüş yapmayı deneyin bı de avakado yedim günlük o da fayda etti ve havuç tükettim günlük yumurta çatlaması için inşallah faydasi olur
Şimdilik testler böyle regl olmazsam kan veririm

Eklentiler

• 1000108537.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000108533.webp
    144 KB · Görüntüleme: 2
Bu tavsiyeleri kesinlikle düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…