• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken menopoz mu yerleşme kanaması mı

Stardust07

All iz well
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
1.787
1.532
133
İyi geceler hanımlar.Konuları baya inceledim ama istediğim cevabı bulamadım.Yardımcı olur musunuz.35 yaşında 9 yıllık evliyim,korunmuyoruz ama hamilelik gibi bir durumum da olmadı.Arada bir kaç gün erken adet olsam da düzenlidir günlerim.Bu ay 5 gün erken lekelenmem başladı.Adet başlayacak derken sadece ilk gün kahverengi lekelenmem oldu.Bir ped kadar ancak.Devami gelmedi.5 gün geçti üzerinden.Kasık ağrım hâlâ var ara ara olacak gibi.Bu erken menopoz başlangıcı olabilir mi.Hamilelik ihtimalini düşünemiyorum bunca yıl tedaviler denedik olmadı bu şekilde olabileceği fikri oturmuyor kafama.var mı benzer durum yaşayan

Merhaba, hamile kalmadan önce benim yerleşme kanamam olmuştu, tek seferlik adet kanindan daha açık kırmızı renk ve miktarı çok değildi. Bu durumlar kadından kadına çok farkediyor, o yüzden üzerine çok düşünmek yerine test yapmanizi tavsiye ederim. Adetinizin bu ay gecikmesi ya da olmaması menepoza girdiğiniz anlamına da gelmez, ben de çok düzenli olurdum bir keresinde 10 gün gecikmistim. Kısacası test yapıp tahminlerinizi elemenizi tavsiye ederim, umarım her şey gönlünüzce olur 🙏🏼

Merhaba, hamile kalmadan önce benim yerleşme kanamam olmuştu, tek seferlik adet kanindan daha açık kırmızı renk ve miktarı çok değildi. Bu durumlar kadından kadına çok farkediyor, o yüzden üzerine çok düşünmek yerine test yapmanizi tavsiye ederim. Adetinizin bu ay gecikmesi ya da olmaması menepoza girdiğiniz anlamına da gelmez, ben de çok düzenli olurdum bir keresinde 10 gün gecikmistim. Kısacası test yapıp tahminlerinizi elemenizi tavsiye ederim, umarım her şey gönlünüzce olur 🙏🏼
Teşekkür ederim cevabınız için.Şu an test alıp yapacak cesaretim yok.iki türlü de strese giriyorum,korkuyorum.Haftaya randevu alıp kadın doğum a giderim diyorum belki o zamana kadar bir daha kanama olur.Benim kahverengi bir lekelenmeydi.Aslında yıllar önce de benzeri olmuştu.4 gün süren bir lekelenmem oldu kimyasal gebelikti.şimdiki 1 gün sürüp kesildi.Tekrardan kanama başlarsa diye tedirgin oluyorum

Back
X