Bebek isim önerileri (herkeste olmayanlardan )

Kezban isminden daha iyidir En azından kuranda geçiyor diye anlamı kötü olan isim koymamış oluruz .
Bir kere gül gibi adım var adımla gurur duyuyorum. İkincisi siz gidin kendi adınıza bakın. Max 15 yaşındasınız milleti trolliyorsunuz kendi çapınızda neyse allahıma şükür hümanist biriyim şanslısınız.

gerçekten çok hümanistsiniz kimin trollediği belli hatta hamile de değilim oradan buradan bulduğum ultrason görüntülerini de kendi bebeğim diye buraya atıyorum hayal gücünüz baya yüksek film , kitap falan yazın burada harcanmayın . isminizde Gül gibi değil KEZBAN .

Beni alıntılayıp espiri yapma arkadaşınla ötede komikleşin
iki işsiz gelmiş.
kezboş seni şikayet ettim Burası önemli bir mecra kendi kimliğini de benim kimliğim gibi yazmışsın Hümanist Kezboş .

hadi ya ermenice olduğunu bilmiyorum
Hayir ya hiç Ermenice olur mu? Yan'la bitiyor diye Ermeni ismi gibi görünüyor ama eski Türkçe bir isim,mogollardan geliyor. Başkomutan anlamında.
Aslında kullanılan bir isim. Teeeeee 2005 yılında ilk flörtümün adiydi şimdilerde eski dönem TRT dizilerinde falan çok geçiyor,o yüzden ben de sokakta orada burada duymaya başladım işmi. Yani sizin çocuk okula başlarken diriliş Ertuğrul tayfasinin çocuklarının çoğunun adı Noyan olabilir.
Ermenice isim ariyorsaniz Lorin de şirin bir isim.
Onun dışında pan ismini hiç duymadım, ama mitolojik bir karakter o da. Her ne kadar yarisi keçi olsa da yarısi tanrı sonucta. Bir müzik aletine adını da vermiş:) yarın bir gün popüler olabilri ama şu an için oldukça yeni bir isim

valla bu isim seçme olayı çok zormuş sims oynarken böyle değildi

Ahenk , afra, gece, sahil, şarkı, değer,iklim, mavi
bu isimler bana güzel geliyor.
Gece dedim eşime dalga geçerler dedi . Genelde gördüğüm tüm geceler sarışın mavi gözlü daha esmerine rastlamadım totem yapabilirim

Dediğiniz gibi belki kökenine baksanız Ermenice olabilir de olmayabilir de ama şayet Moğollardan geliyorsa Türkçe bir isim olma ihtimali dahi yok çünkü Moğollar Türk değildir.

Ben menessa ismini çok güzel buluyorum. Erkekte de yiğit

Benim ismim Şiraz. Nadir bir isim anlamlı ve çok beğeniyorum. Zamanında Fransada yaşayan yengem vermişti ve hala eskimedi o yüzden çocuğuma da güzel bir isim koymak istiyorum derin anlamlı bir isim. Kuzey Güney toprak gibi değil ama bulamıyorum

asla yok bende bulamıyorum sacma sapan bir isimde karar kılacağız en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…