- 25 Nisan 2022
- 104
- 86
- 13
- 30
Ne farkınız var kayli jenirdan dimiwolf wolf der yavrucak
ÇOK ÇIK HAKLISINIX MEBERRA HANIM MUHTEŞEM İSİMLERŞahsen ben Afra ile Ager isimlerini çok beğeniyorum.Tabiki manevi anlamıda çok önemli oyüzden isim seçerken size daha anlamlı ve değerli geleni seçmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
benim ismimde babaannemde koymuş küçükken en büyük travmam ismimdi resmen herkes dalga geçiyordu birde sınıfta salağın teki vardı onun diline dolanmıştı. O yüzden aynı travmayı çocuğa yaşatmayacağım o yüzden kimsenin ismini koymasını istemiyorumMerhaba canlarım benim adımı rahmetli dedemden koymuşlarbence ismin nadir olmasından çok maneviyatı önemlii ablanızdan size bi tüyo
ÇOK ÇIK HAKLISINIX MEBERRA HANIM MUHTEŞEM İSİMLER
Kezban isminden daha iyidirwolf wolf der yavrucak
bu kadar değişik isim olduğunu bende bilmiyordumNe gadan denişik ve hiç bana hitap etmeyen isim var
Sanırım klavyenizide bir sıkıntı varÇOK ÇIK HAKLISINIX MEBERRA HANIM MUHTEŞEM İSİMLER
Benna,benan,özüm,ilkimErkek kız fark etmez ama Zeynep , Lina , Mira , Alya yazmayın gözünüzü sevim çocuklar okula başladıklarında farklı ismi olan çocuk olmayacak.
Erkek : Noyan
Kız: Karla
Çok komikBence ismi kurt olsunyerel hayvanımız
yazık ya üzüldüm canımbenim ismimde babaannemde koymuş küçükken en büyük travmam ismimdi resmen herkes dalga geçiyordu birde sınıfta salağın teki vardı onun diline dolanmıştı. O yüzden aynı travmayı çocuğa yaşatmayacağım o yüzden kimsenin ismini koymasını istemiyorumbu da benden tavsiye.
Komik olsun diye mi dedim??Çok komik
insanların ismiyle neden dalga geçiyorsun?? Max 15 yaşındasınKezban isminden daha iyidirEn azından kuranda geçiyor diye anlamı kötü olan isim koymamış oluruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?