• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek isim önerileri (herkeste olmayanlardan )

Şahsen ben Afra ile Ager isimlerini çok beğeniyorum.🌸🌺 Tabiki manevi anlamıda çok önemli oyüzden isim seçerken size daha anlamlı ve değerli geleni seçmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.🥰🥰

Şahsen ben Afra ile Ager isimlerini çok beğeniyorum.🌸🌺 Tabiki manevi anlamıda çok önemli oyüzden isim seçerken size daha anlamlı ve değerli geleni seçmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.🥰🥰
ÇOK ÇIK HAKLISINIX MEBERRA HANIM MUHTEŞEM İSİMLER❤️🌺🙏🏻😘❤️😘❤️❤️

Merhaba canlarım benim adımı rahmetli dedemden koymuşlar💗 bence ismin nadir olmasından çok maneviyatı önemlii🥰🤣 ablanızdan size bi tüyo 🤣🤣🤣🌸💗
benim ismimde babaannemde koymuş küçükken en büyük travmam ismimdi resmen herkes dalga geçiyordu birde sınıfta salağın teki vardı onun diline dolanmıştı. O yüzden aynı travmayı çocuğa yaşatmayacağım o yüzden kimsenin ismini koymasını istemiyorum :D bu da benden tavsiye.

benim ismimde babaannemde koymuş küçükken en büyük travmam ismimdi resmen herkes dalga geçiyordu birde sınıfta salağın teki vardı onun diline dolanmıştı. O yüzden aynı travmayı çocuğa yaşatmayacağım o yüzden kimsenin ismini koymasını istemiyorum :KK70: bu da benden tavsiye.
yazık ya üzüldüm canım 😭 ben ismimi seviyorum 💗💗

Back