- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Beni alıntılayıp espiri yapma arkadaşınla ötede komikleşinKomik olsun diye mi dedim??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni alıntılayıp espiri yapma arkadaşınla ötede komikleşinKomik olsun diye mi dedim??
Komik zatenÇok komik
Bir kere gül gibi adım var adımla gurur duyuyorum. İkincisi siz gidin kendi adınıza bakın. Max 15 yaşındasınız milleti trolliyorsunuz kendi çapınızda neyse allahıma şükür hümanist biriyim şanslısınız.Kezban isminden daha iyidir En azından kuranda geçiyor diye anlamı kötü olan isim koymamış oluruz .
sen dedin ya kesin öyle yaparızBeni alıntılayıp espiri yapma arkadaşınla ötede komikleşin
Hanımefendi siz şakamısınız,nasıl bir cümle kurabiliyorsunuz öyle,konu sahibi arkadaşa resmen hakaret ediyorsunuz.Bence ismi kurt olsun yerel hayvanımız
gerçekten çok hümanistsiniz kimin trollediği belli hatta hamile de değilim oradan buradan bulduğum ultrason görüntülerini de kendi bebeğim diye buraya atıyorum hayal gücünüz baya yüksek film , kitap falan yazın burada harcanmayın . isminizde Gül gibi değil KEZBAN .Bir kere gül gibi adım var adımla gurur duyuyorum. İkincisi siz gidin kendi adınıza bakın. Max 15 yaşındasınız milleti trolliyorsunuz kendi çapınızda neyse allahıma şükür hümanist biriyim şanslısınız.
iki işsiz gelmiş.Beni alıntılayıp espiri yapma arkadaşınla ötede komikleşin
kezboş seni şikayet ettim Burası önemli bir mecra kendi kimliğini de benim kimliğim gibi yazmışsın Hümanist Kezboş .Bir kere gül gibi adım var adımla gurur duyuyorum. İkincisi siz gidin kendi adınıza bakın. Max 15 yaşındasınız milleti trolliyorsunuz kendi çapınızda neyse allahıma şükür hümanist biriyim şanslısınız.
Sanane be, ayrıca kezban çok elit bir isimiki işsiz gelmiş.
kezboş seni şikayet ettim Burası önemli bir mecra kendi kimliğini de benim kimliğim gibi yazmışsın Hümanist Kezboş .
Hayir ya hiç Ermenice olur mu? Yan'la bitiyor diye Ermeni ismi gibi görünüyor ama eski Türkçe bir isim,mogollardan geliyor. Başkomutan anlamında.hadi ya ermenice olduğunu bilmiyorum
valla bu isim seçme olayı çok zormuş sims oynarken böyle değildiHayir ya hiç Ermenice olur mu? Yan'la bitiyor diye Ermeni ismi gibi görünüyor ama eski Türkçe bir isim,mogollardan geliyor. Başkomutan anlamında.
Aslında kullanılan bir isim. Teeeeee 2005 yılında ilk flörtümün adiydi şimdilerde eski dönem TRT dizilerinde falan çok geçiyor,o yüzden ben de sokakta orada burada duymaya başladım işmi. Yani sizin çocuk okula başlarken diriliş Ertuğrul tayfasinin çocuklarının çoğunun adı Noyan olabilir.
Ermenice isim ariyorsaniz Lorin de şirin bir isim.
Onun dışında pan ismini hiç duymadım, ama mitolojik bir karakter o da. Her ne kadar yarisi keçi olsa da yarısi tanrı sonucta. Bir müzik aletine adını da vermiş:) yarın bir gün popüler olabilri ama şu an için oldukça yeni bir isim
Gece dedim eşime dalga geçerler dedi . Genelde gördüğüm tüm geceler sarışın mavi gözlü daha esmerine rastlamadım totem yapabilirimAhenk , afra, gece, sahil, şarkı, değer,iklim, mavi
bu isimler bana güzel geliyor.
Dediğiniz gibi belki kökenine baksanız Ermenice olabilir de olmayabilir de ama şayet Moğollardan geliyorsa Türkçe bir isim olma ihtimali dahi yok çünkü Moğollar Türk değildir.Hayir ya hiç Ermenice olur mu? Yan'la bitiyor diye Ermeni ismi gibi görünüyor ama eski Türkçe bir isim,mogollardan geliyor. Başkomutan anlamında.
Aslında kullanılan bir isim. Teeeeee 2005 yılında ilk flörtümün adiydi şimdilerde eski dönem TRT dizilerinde falan çok geçiyor,o yüzden ben de sokakta orada burada duymaya başladım işmi. Yani sizin çocuk okula başlarken diriliş Ertuğrul tayfasinin çocuklarının çoğunun adı Noyan olabilir.
Ermenice isim ariyorsaniz Lorin de şirin bir isim.
Onun dışında pan ismini hiç duymadım, ama mitolojik bir karakter o da. Her ne kadar yarisi keçi olsa da yarısi tanrı sonucta. Bir müzik aletine adını da vermiş:) yarın bir gün popüler olabilri ama şu an için oldukça yeni bir isim
Bana özüm diyebilirsin ismi verene kadarBenna,benan,özüm,ilkim
Ya sen ne romantik bir tatlı kuşsunBana özüm diyebilirsin ismi verene kadar
Ben menessa ismini çok güzel buluyorum. Erkekte de yiğitbenim ismimde babaannemde koymuş küçükken en büyük travmam ismimdi resmen herkes dalga geçiyordu birde sınıfta salağın teki vardı onun diline dolanmıştı. O yüzden aynı travmayı çocuğa yaşatmayacağım o yüzden kimsenin ismini koymasını istemiyorum bu da benden tavsiye.
Aynen Gece kulağa hoş geliyor ama dalga geçmeye biraz müsait maalesefGece dedim eşime dalga geçerler dedi . Genelde gördüğüm tüm geceler sarışın mavi gözlü daha esmerine rastlamadım totem yapabilirim
asla yok bende bulamıyorum sacma sapan bir isimde karar kılacağız en sonundaBenim ismim Şiraz. Nadir bir isim anlamlı ve çok beğeniyorum. Zamanında Fransada yaşayan yengem vermişti ve hala eskimedi o yüzden çocuğuma da güzel bir isim koymak istiyorum derin anlamlı bir isim. Kuzey Güney toprak gibi değil ama bulamıyorum
Sızın bebeğiniz kız mı erkek mi ? Kızsa çok güzel isimler var erkekse bende arıyorumasla yok bende bulamıyorum sacma sapan bir isimde karar kılacağız en sonunda