Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
Yazık gerçekten genceciksiniz nasıl kanıyorsunuz böyle şeylere canınızamı susadınız ,Müeccenmiymiş Ebe hanım tavana asarak damar tıkanıklığını tespit edebiliyor,bu ilim ,bilimmden yoksun uygulamasi icin kim bilir ne kadar ücret ödediniz.....Kontrol amacli tekrardanda

Daha 5 aylık evlisiniz, yaşınız 20 ve evliliğiniz rayına oturmamışken acele acele çocuk telaşı niye? Hadi onu da geçtim, daha adam akıllı bir kadın doğum uzmanına dahi gitmeden saçma sapan bir şeye izin vermişsiniz. Ya o şekilde tavanda asılı dururken Allah korusun daha kötü şeyler olsaydı ve sakatlıklara yol açılsaydı vücudunuzda?? O ebe denilen kadın onun da çaresini bulurdu gerçi!

Böyle bişey varmış ya birileri banada dedi ama kendimi tavanda sallanıyor düşünemedim
Birde sorunumun ne oldugunu bildigim için Anca beynim sulanırdı heralde
Yok öyle bir şey ya. Tavana asılıp sallanarak damar mı düzelir?

Yok öyle bir şey ya. Tavana asılıp sallanarak damar mı düzelir?
Canım ne için yapıldıgını bilmiyorum sadece duydum.
Eskiden çocugu olmayanlara yapıyorlarmış şimdi tabiki doktorlar var kimsenin öyle şeylerle işi yok.
Bana zaten şaka olarak söylemişlerdi o kadar kafayı yemedik şükür :)

Böyle bişey varmış ya birileri banada dedi ama kendimi tavanda sallanıyor düşünemedim
Birde sorunumun ne oldugunu bildigim için Anca beynim sulanırdı heralde
Olur mu öyle şey ya sallanarak hamile kalınır mı? Olduysa da plasebo etkisidir o ancak, psikoloji de önemli diyorlar ya gebelik için.

Iyi misiniz? Yani carsambadan pazara ne degisti de tum sulale boyle bir yere gidiyosun? Ne cabuk duzeldi aranizda cocuk yapmaya karar verdin? Ben soyleyim sana hamileyken bosanmak istiyeceksin. Once sorunlari duzelt sonra cocuk yap lutfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…