Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5aylik evliliginde daha doktora bile gitmek icin erken .
Cocuk sahibi biri olarak soyluyorum kadin dogumcular bile 1 yildan sonra bize gelinmeli diyor .

Cocuktan once evliligini* oturt.

Boyle cahil sacmalik gormedim. Ayrica kendine "ebe"sanan şarlatani da sikayet edin.

Seni tavana astiran kocan kilikli ve kv ni ilk oyle asmali ! Boyle cahillik olmamali.

Aferin diyebiliyorum sadece, köyde mi yaşıyorsunuz hiç dr bulunmayan bir yerde falansınız galiba... daha dr a bile gitmeden kocakarı yöntemlerine öncelik veriyorsunuz. Yalnız nasıl bir ebeyse artık, ultrasonsuz, mrsız damarlarlarını görebiliyor karnına bakıp :)) işinin uzmanı bir dr bile bu tetkikler olmadan bunu diyemez cidden komikmiş.

Vay be o kadar cihazla ultrasonla bakılsa belki görülemeyecek şeyi kadın dışardan anlamış. Gözlerini ölünce bağışlar mıymış tıp dünyasına bi sorar mısın yarın 3te.

Ki bence yaptığı işlemle beyninize biraz kan gider ve belki yaptığınızın nasıl cahil cesareti olduğunu görürsünüz siz de.

Kurbanlık koyun gibi astılar yani ... komik bi hikayeymiş

Daha 20 yaşında ne bu acele
Yaşıtların okulda
Madem erken evlendin e daha evliliğin oturmamış
Kendini nasıl astırıyorsun ya cidden aklımızla mı oynuyorsunuz?ilginç konular açılıyor sürekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…