- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.021
- 34
-
- Konu Sahibi atlasirmak
O açıdan bakarsak evet. HaklısınOlsun hepsinin,ortak amaclari cahilleri tavana asip ceplerindeki parayı görmek değil mi ?
Sorun ondaymis, damarları çok yamukmusEskilerin yaptıgı bir yöntem bu ne kadar saçma gelsede
O degilde sorunun sende oldugu ne maglum eşindeyse eşinide mi tavana asacaklar
Ortada sorun varmı onuda bilmiyoruz da
O açıdan bakarsak evet. Haklısın
Kadın ayaklı ultrason cihazı heraldeSorun ondaymis, damarları çok yamukmus
Tabii ki. Yamuk damarda silkelenerek düzeltiliyor hem.Kadın ayaklı ultrason cihazı heralde
Teşhis tedavi hepsi bi arada
Zeka seviyeniz ve cahil çevrenize imrendim doğrusu.
Sinirlerim bozuldu, tam ülkemizin özeti bu konu.
20 yaşında(benimle yaşıt) bir genç kızımız çocuk yaşta okumayıp evleniyor, 5.ayda kayınvalideyle cümbür cemaat ebeye gidip kendisini tavana astırıyor ya kafayı yicem nolur konu fake olsun.
Kızlarımız okusun diye çabalıyoruz, cahillikle mücadele ediyoruz yok yok sonuç aynı.
Büyücüden, üçkağıtçıdan, şarlatandan medet ummuş bir cahil topluluğu. Bir de para vermişler.. Öğlen 3de çağırmışmış, siz para yedirmeye devam edin 3de de çağırır 5de de çağırır 100 kere de çağırır seni tavana da asar amuda da kaldırır çırılçıplak da soyar. Ben boşa mı okuyorum boşa mı okula gidiyorum boşa mı her şey kahretsin ya bir cahil kocakarı emek vermeden senin gibiler yüzünden köşeyi dönüyorsa kahretsin
https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
Böyle bişey varmış ya birileri banada dedi ama kendimi tavanda sallanıyor düşünemedimTabii ki. Yamuk damarda silkelenerek düzeltiliyor hem.