- 17 Şubat 2015
- 7.470
- 19.551
-
- Konu Sahibi atlasirmak
Tabiki erkek değil kadın.Ebe erkekmiymiş ?
Bi yorumda erkeksi diye okudmda yanlış anladım heraldeTabiki erkek değil kadın.
Doğru bir gözlem. Yağ dokusu direkt olarak hormonlara etki ediyor, yağ işte denilip geçilmemeli, çok fazla salgısı var. Fazla olması da az olması da dengeyi bozuyor. Bunun yanısıra çok zayıf veya kilolu olmaya sebep olan altta yatan bir hastalık varsa o da infertiliteye sebep olabiliyor.daha okunacak 10 sayfa var ama sinirim bozuldu
daha yaşın çok küçük eski konularına da göz gezdirdim az çok tahmin edebiliyorum yetişme tarzını hayata bakış açını...
o yüzden ne desem seni kırmaktan başka bir işe yaramayacak
buradaki tıpçılar beni dövmesin ama kişisel bir gözlemimi aktarayım
çok kilolu ya da çok zayıf kadınların hamile kalmakta zorlandığını gözlemledim
belki bilimsel bir açıklaması vardır bilemiyorum belki de sadece münferit örneklerle yaptığım bir genellemedir bilemiyorum.
sen şimdi doktora gitsen tedavi filan başlamaz büyük ihtimal
çünkü hem yaşın küçük hem de evliliğin bir seneyi bile bulmamış böyle durumlarda "sen şimdi git bir-iki sene sonra gel" diyor çoğu doktor.
önce zayıflamaya bak
sana sadece fiziksel tavsiyede bulunabiliyorum
mental tavsiyede bulunmaya kalkışsam sana yaşam koçluğu yapmam gerekir
ama rica ediyorum lütfen biraz hayata farklı pencerelerden bak
ilerde nasip olursa çocuk yetiştireceksin
sen ne kadar bilgili, açık fikirli ve sorgulayan biri olursan evladın da o kadar nitelikli olur
hakkında hayırlısı...
Daha yeni evliymişsin birde olacağı varsa bile böyle şeylerle olmaz aceleniz ne arkadaş atlımı koşturuyor nedir...Tabiki şaka yapmıyorum hayır daha 5 aylık evliyiz zaten
Neee Allahim daha neler duycaz.Ya arkadaşlar yıllarca doktora gidip hâlâ çocuğu olmasa hani çaresizlik denir geçilirde.
20 yaşında, 5 aylık evli,doktora gitmemiş insan böyle bir şey yapmamalı.
Gerçi ben bebek için vajinasina ceviz koyanda gördüm ya neyse.
Ben konu sahibinin yaşını, ne kadardır evli oldugunu bilmiyorum.Ya hadi 30'u geçer yaşı yıllardır dener, olmaz artık çaresizlikten neyi deneyeceğini şaşırır da daha 20 yaşında 5 aylık evli, çocuk düşünmeyi geçtim daha evliliğini oturtamamış bir kızcağızdan bahsediyoruz. Önce makul olan yolları deneseydi onu geçtim evliliğini oturtsaydı. Cahil evet, doğrusunu yapması için, bir daha hataya düşmemesi için yönlendirilmesi gerekiyor.
Ben obeziteyim yasim 21 kilom 85 boyun 156 falanDoğru bir gözlem. Yağ dokusu direkt olarak hormonlara etki ediyor, yağ işte denilip geçilmemeli, çok fazla salgısı var. Fazla olması da az olması da dengeyi bozuyor. Bunun yanısıra çok zayıf veya kilolu olmaya sebep olan altta yatan bir hastalık varsa o da infertiliteye sebep olabiliyor.
damarlarin cok yamuk
daha 5 aylık evliyiz zaten
Sağlığınız için kilo verin fakat hamileliği lütfen biraz daha düşünün. Hayatınızı zorlaştıran çok fazla insan var zaten.Ben obeziteyim yasim 21 kilom 85 boyun 156 falan
Tabii ki. Yamuk damarda silkelenerek düzeltiliyor hem.
Seni zorla mı götürdüler bi de çok kilo vermen lazım önce çocuk için acelen nedenBen obeziteyim yasim 21 kilom 85 boyun 156 falan
O cevizin mantığı ne orada cidden? Kimbilir neler var daha? Asılma, ceviz... Çin işkencesine doğru gidiyoruz. Kısmet.Neee Allahim daha neler duycaz.
Daha tavana asilmayi hazmedememisken ceviz cikti birde.o nasil oluyomus.
Bu konu cidden beni benden aldi.hicbi konuya bu kadar gulmemistim kk da