Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok gençsiniz, evliliğiniz çok taze, bebek işini oluruna bıraksanız keşke bir yıl kadar erteleseniz sizi tavana asıp sallamalarının gebe kalmanızla nasıl bir alakası olabilir ki? Şarlatanlara kendinizi sakatlatmayın lütfen... belki sizin fiziki durumunuzu kötületip sakat bırakıp evden uzaklaşmanızı amaçlıyorlardır... gitmeyin
Ama doktora gidin bi kontrol yaptırın, rahim hastalıkları çok önemli

Sen bunca doktoru doç.u bi kenara ittinde elin kıytırık ebesine inanıp kendini toz bezi gbi sirkelettin öylemi... vay anasını yahuu. Valla aklım almıyo diyecek bişede bulamıyorum. Kayda alda bari kanalların vassap hattı var oraya yollada bizde görelim sana napıyolar tam olarak. Kp kv yenge tam tam dansıylan etrafındada dönüyolarmı acaba? Allah islah etsin sizi

Doğru bir gözlem. Yağ dokusu direkt olarak hormonlara etki ediyor, yağ işte denilip geçilmemeli, çok fazla salgısı var. Fazla olması da az olması da dengeyi bozuyor. Bunun yanısıra çok zayıf veya kilolu olmaya sebep olan altta yatan bir hastalık varsa o da infertiliteye sebep olabiliyor.

Neee Allahim daha neler duycaz.
Daha tavana asilmayi hazmedememisken ceviz cikti birde.o nasil oluyomus.
Bu konu cidden beni benden aldi.hicbi konuya bu kadar gulmemistim kk da

Ben konu sahibinin yaşını, ne kadardır evli oldugunu bilmiyorum.
Genç insan tabikide önce doğal yolları denemeli heralde.
Evli değilim, birwz bana uzak konular :)

Ben obeziteyim yasim 21 kilom 85 boyun 156 falan

Hanımlar,

konu ciddi rica ediyorum ona göre yorumlar yazın, yapılan yanlış, böyle bir tedavi yöntemi kabul edilemez, konu sahibesi de onu götürenlerde hatalı lakin platformu nice genç insan okuyor, onlara böyle şeylerin yanlış olduğunu, sağlık problemleri için doktora gitmeleri gerektiğini, her söylenene inanmak yerine araştırmaları ve kendilerini geliştirmelerini tavsiye etmeliyiz.

Gülerek, tiye alarak veya kötü sözler sarf ederek bunu başaramayız.

Konu sahibesi iyi bir jinekoloğa gidin, sizi tedavi ediyor, namı var, bir sürü kadını iyileştirdi diyerek gidilmemesi gereken bilimden uzak insanlara götürmelerine izin vermeyin.
Kilo probleminiz var, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek için önce kilo sorununu çözmeniz lazım, ileriki yaşlarınızda sağlık problemleri yaşamamanız içinde zayıflamanız şart.

Neee Allahim daha neler duycaz.
Daha tavana asilmayi hazmedememisken ceviz cikti birde.o nasil oluyomus.
Bu konu cidden beni benden aldi.hicbi konuya bu kadar gulmemistim kk da
O cevizin mantığı ne orada cidden? Kimbilir neler var daha? Asılma, ceviz... Çin işkencesine doğru gidiyoruz. Kısmet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…